NŽT vadovui net nerodo pertvarkos plano | Diena.lt

NŽT VADOVUI NET NERODO PERTVARKOS PLANO

  • 2

Žemės ūkio ministerija jau paruošė Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) tarnybos pertvarkos planą, bet su dabartiniu vadovu Danieliumi Kupriu juo nesidalija, rašo "Verslo žinios".

Paklaustas, kaip vertina ketvirtadienį pristatytą NŽT pertvarką, vadovas dienraščiui teigė daug informacijos neturintis - ministerija su juo esą planais nesidalija. "To plano nesu matęs. Žinau kiek ir jūs - iš viešosios erdvės. Kadangi su manimi pertvarka nėra derinama, plačiau pakomentuoti negalėčiau", - teigė jis.

Šią savaitę BNS rašė, kad žemės ūkio ministras Bronius Markauskas pareiškė nepasitikintis NŽT vadovu, kuris neturi vizijos bei matymo, kaip ateityje NŽT galėtų veikti, tačiau D.Kuprys pats trauktis iš pareigų neketina.

Siekiant skaidrinti NŽT veiklą bei panaikinti galimą jos darbuotojų korupciją, tarnybos pertvarkos metu darbo gali netekti maždaug 10 proc. centrinės būstinės darbuotojų, bus naikinami du departamentai. Pagrindinės būstinės pertvarka truks iki rugpjūčio, vėliau numatomi pertvarkomi ir teritoriniai padaliniai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vilnietė

Reikia "susitvarkyti" su vadovu D.K., kitaip ir ŽŪM gali gauti nepasitikėjimą iš savos frakcijos. Juk ne per pilnus darbo vadovavimo metus NŽT - užjudino stadiono žemes,o jei dar ką palies...Be vadovo NŽT nepaliks, tik kitas bus nuolankesnis, paklusnesnis... Juk rašė, kad problemos nesibaigs ir baigus reformą,- ministro žodžiai,- ne vien NŽT sprendžia žemės klausimus. Įtakos daro ir teisės aktai, ir savivaldybių administracijos...

jonasgti

saunu Ministre ,jei patareja vadovas laiko ponia Zita Kvietkiene ,tai apie korupcinius rysius galima uzmirsti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS