Paaiškėjo, kaip Klaipėdos regione per šventes dirbs „Maximos“ parduotuvės | Diena.lt

PAAIŠKĖJO, KAIP KLAIPĖDOS REGIONE PER ŠVENTES DIRBS „MAXIMOS“ PARDUOTUVĖS

  • 3

Kūčių dieną „Maximos“ parduotuvės klientų lauks iki 17 val. O pirmąją šv. Kalėdų dieną nedirbs nei viena „Maxima“ – lietuviško prekybos tinklo darbuotojai laiką leis su šeimomis ir artimaisiais. Kitomis šventinėmis dienomis parduotuvės darbą pradės kiek vėliau ir užbaigs kiek anksčiau.

„Rūpestingai vertiname savo darbuotojų lūkesčius, siekdami užtikrinti jiems darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą. Ne mažiau mums svarbūs ir klientų norai apsipirkti jiems patogiausiu metu ir tinkamai pasiruošti didžiausioms metų šventėms. Esame nusprendę, kad pirmąją šv. Kalėdų dieną beveik 15 000 lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojų leis laiką su šeima bei artimaisiais – visos „Maximos“ parduotuvės gruodžio 25-ąją nedirbs. Šiems pokyčiams esame pasirengę ir visiems savo klientams užtikriname – darysime viską, kad pasiruošimas didžiosioms metų šventėms vyktų be rūpesčių“, – sakė Kristina Meidė, „Maximos“ generalinė direktorė.

Kūčių dieną pirkėjams maisto produktais reikės pasirūpinti kiek anksčiau – „Maximos“ parduotuvės visoje Lietuvoje dirbs iki 17 val. Pirmąją šv. Kalėdų dieną parduotuvės nedirbs, o antrąją, gruodžio 26 d., pirkėjų lauks nuo 9 val., bet kiek trumpiau. Antrąją šv. Kalėdų dieną iki 21 val. pirkėjų lauks parduotuvė esanti H. Šojaus g. 2B, Šilutėje. Iki 21.30 val. dirbs Vytauto g. 2, Skuode esanti parduotuvė. Taikos pr. 61, Klaipėdoje esanti parduotuvė pirkėjų tądien lauks iki 23 val. Visos kitos Klaipėdos regione esančios parduotuvės dirbs iki 22 val.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 d., parduotuvės darbą pradės įprastu laiku, tačiau vaišių šventiniam stalui pirkėjai galės įsigyti iki 21 val.

Pirmąją 2019 metų dieną prekių lietuviško prekybos tinklo parduotuvėse bus galima įsigyti nuo 12 iki 21 val. Tądien nedirbs tik viena Klaipėdos regione esanti parduotuvė, įsikūrusi Klaipėdoje, Šilutės pl. 35.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Nuo kada Lietuvoje valstybinė religija atsirado? - BAUST tas max-Imas už antikonstitucinę veiklą!

Kęstas

Lietuviškas maistas yra pats sveikiausias maistas pasaulyje. Nes jame privaryta neregistruotų, nelegaliai įvežtų, nepatikrintų, indiškų pesticidų, nuo kurių musės gaišta, vos ant to maisto atsitūpusios. Nėra musių - sveika valgyti. Ar ne? „Dažnai žemdirbiai net negali realiai įvertinti savo sąnaudų, nes Lietuvoje milžiniška šešėlinė pesticidų, sėklų, trąšų rinka. Vokietis, danas ar belgas, skirtingai nuo lietuvio, niekada neieškos, kaip pigiau nusipirkti neregistruotų ar nelegaliai įvežtų indiškų chemikalų ar rusiškų trąšų. Nelegali rinka irgi iškreipia statistiką.“ Sakote, kad ir jūs mirštate [1], kaip tos musės? Nereikėjo juoktis iš tų, kurie perka tik lenkišką maistą. 1. Gyvenimo trukmė Lietuvoje – trumpiausia visoje ES. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Dviratininkas

Aleliuja!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS