Paaiškėjo, kiek už „Lietuvos rytą“ sumokėjo B. Gudelis | Diena.lt

PAAIŠKĖJO, KIEK UŽ „LIETUVOS RYTĄ“ SUMOKĖJO B. GUDELIS

„Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupės, kuriai priklauso didžiausias šalies dienraštis, akcijų paketo įsigijimo sandoris nėra baigtas, tačiau jį perkantis verslininkas Benas Gudelis atskleidžia, jog sandorio suma viršija 10 mln. litų.

„Iki šiol sandėris nėra baigtas. Nemanau, kad kieno nors reikalas yra žinoti, kiek kas moka už ką. Galiu pasakyti tiek, kad ta suma viršija 10 mln.“, – LRT radijo laidoje „LRT vasaros studija“ atskleidė B. Gudelis.

Verslininkas teigė manantis, jog į žiniasklaidos sritį ir konkrečiai „Lietuvos ryto“ grupę eiti – pats laikas. Joje B. Gudelis šiuo metu įžvelgia didelį potencialą.

Ligšiolinė nuostolinga žiniasklaidos priemonių grupės veikla verslininko negąsdina: „Visi gyvenime vieną dieną dirba nuostolingai, kitą – pelningai. Tai toks gyvenimas. Tai gera nuotaika, tai bloga. Tai pilnas mėnulis, tai pusė“.

B. Gudelis sako, jog jo investicijos į „Lietuvos ryto“ veiklą bus ilgalaikės, nebent sutrukdytų valstybė.

Paklaustas, kiek įtakos jo sprendimui turėjo bičiulystė su UAB „Lietuvos rytas” vadovu Gedvydu Vainausku, verslininkas atsakė, jog sprendimo pirkti šios žiniasklaidos grupės akcijas bičiulystė nelėmė. „Žmonai aš ką nors perku, o vyram iki šiol dar nepirkau“, – sakė B. Gudelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Algutis

Manau,kad Gudelis turetu isvaikyti pedofilus ir homikus is sio laikrascio-sutinku pilnai

jo

gudelis geraipakomentuoja,liuks vyras

AS889

JEI GUDELIS NEISVAIKYS PEDOFILU IS LRYTO TAI JO PIRKINYS BEVILTISHKAS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS