Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas | Diena.lt

PATYS PERKAMIAUSI ŠALIES LEDAI „DADU“ PRISTATO TIRPSTANČIAS SEZONO NAUJIENAS

„Dadu“ ledus gaminanti „Vikonda grupei“ priklausanti bendrovė „Vikeda“ į naują, 27-ąjį, sezoną žengia pelniusi iškalbingą – paties perkamiausio prekinio ženklo Lietuvoje – titulą ir smaližius visą vasarą vėl kviečia tirpti iš laimės mėgaujantis net šešiomis ledų naujienomis, kurios stebins, gaivins ir leis pažinti Europos desertų tradiciją bei madingiausių šiandienos skonių tendencijas. Visa tai – kiekvienoje „Dadu“ ledų porcijoje, su meile kurtoje tikrų ledų meistrų.

Žinomiausi ir perkamiausi

Jau du dešimtmečius „Dadu“ ledai tituluojami žinomiausiais Lietuvoje, o 2023-iaisiais šis prekinis ženklas tapo ir pačiu perkamiausiu ledų kategorijoje.

„Pagal „Nielsen IQ“ duomenis, pernai būtent „Dadu“ ledų Lietuvoje buvo nupirkta daugiausia ir šie ledai tapo numeriu vienas prekiniu ženklu Lietuvoje, – sako UAB „Vikeda“ generalinis direktorius Algirdas Gauronskis. – Tai labai svarus įvertinimas.“

Sėkmės paslaptis – prioritetas kokybei ir inovacijoms

Mažoje Lietuvos rinkoje ledų gamintojų konkurencija itin didelė, todėl tapti ir išlikti geriausiu gali tik patys veržliausieji.

Pasak UAB „Vikeda“ generalinio direktoriaus Algirdo Gauronskio, „Dadu“ prekinio ženklo sėkmės paslaptis – aukščiausia kartelė produkcijos kokybei ir inovacijoms. G. Minelgaitės-Dautorės nuotr. 

Pasak UAB „Vikeda“ generalinio direktoriaus Algirdo Gauronskio, „Dadu“ prekinio ženklo sėkmės paslaptis – aukščiausia kartelė produkcijos kokybei ir inovacijoms.

Pasak A. Gauronskio, „Dadu“ prekinio ženklo sėkmės paslaptis – aukščiausia kartelė produkcijos kokybei ir inovacijoms.

„Laikomės tik aukščiausių kokybės reikalavimų ir čia neiname į jokius kompromisus, – akcentavo UAB „Vikeda“ generalinis direktorius. – „Dadu“ ledus gaminame iš natūralaus ir šviežio vietos ūkių pieno bei kitų kruopščiai patikrintos kokybės ingredientų.

G. Minelgaitės-Dautorės nuotr.

Gamybos procesuose taikome inovatyvius sprendimus, todėl ledų mėgėjus galime nustebinti produktais, kurie išsiskiria ne tik savo skoniais, bet ir gamybos technologija.

Pavyzdžiui, pernai sukūrėme sultinius ledus tūbelėse su guminiais meškučiais, šiemet išleidžiame burbulinės arbatos skonio ledus su burbuliukais. Tokių produktų Lietuvos rinkoje daugiau nėra – mes sugalvojome ir pagaminome pirmieji.

Dar vienas pavyzdys – ledai ant pagaliuko su ledų masėje esančiais sausainių gabaliukais ar dideliais riešutų gabalais. Šis desertas – mūsų technologinis pranašumas, suteikiantis galimybę patenkinti vartotojų poreikius, suteikti jiems daugiau malonumo valdant  „Dadu“ ledus.

Savo pirkėjams pristatome modernius ir labiausiai jų poreikius atliepiančius produktus.“

Ragauja visas pasaulis

„Dadu“ ledų fabrike kasdien pagaminama daugiau kaip 600 000 šio deserto porcijų, kurios suteikia svaigių laimės akimirkų ledų mėgėjams net dvidešimtyje šalių visame pasaulyje.

Jau du dešimtmečius „Dadu“ ledai tituluojami žinomiausiais Lietuvoje, o 2023-iaisiais šis prekinis ženklas tapo ir pačiu perkamiausiu ledų kategorijoje. G. Minelgaitės-Dautorės nuotr.

„Mūsų komanda nuolat tobulina receptus ir niekada nesustoja kurti, todėl kiekvieną ledų gamybos sezoną pradedame šio deserto mėgėjams pristatydami ypatingų naujienų“, – pasidalino A. Gauronskis.

Štai kuo Lietuvos širdyje laimę gaminantis fabrikas stebina šiemet.

Su meile klasikai

Klasikinių skonių gerbėjams „Vikeda“ iš naujo atkūrė ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje mėgiamą vanilės, braškės ir šokolado derinį. Šį gardų sentimentą atrasite elegantiškai skanaudami desertą ant pagaliuko.

Šio sezono „Dadu“ naujienos. G. Minelgaitės-Dautorės nuotr.

Ledų porcijoje – Europa

Net dvi „Dadu“ naujienos gurmaniškų potyrių išsiilgusius smaližius šią vasarą kvies patirti Europos skonius.

Pirma staigmena ledų mėgėjų laukia dėžutėje – itin gaivus ir pažįstamas skonis, nustebinsiantis netikėtu ingredientu: ledai su rabarbarų gabaliukais, raudonų serbentų įdaru ir čija sėklomis. Rabarbarai – moderni klasika: daugelio ragauti vaikystėje bei iki šiol populiarūs skirtingų Europos šalių desertuose. Puiki partija šiam skoniui – raudonieji serbentai, o gaiviam duetui įsimintino ryškumo suteikia superproduktu vadinamos čija sėklos.

Šių metų „Dadu“ hitas – dar vieni ledai dėžutėse su senajame žemyne ant kulinarijos pjedestalo atsidūrusiu kepiniu – belgiško stiliaus spekulos sausainiais. Jei norite patirti madingiausių skonių gūsį, būtinai paragaukite ledų su traškiais, sviestiniais, itin malonaus išskirtinio skonio sausainiais bei karamele.

Leduose – netikėti atradimai

Dar viena „Dadu“ naujiena – sodraus skonio ledai ragelyje su juodų sausainių trupiniais, sūdyta karamele ir šokolado glaistu. Fantastiškas potyris, vasaros kelionėms suteiksiantis spalvingų prisiminimų.

G. Minelgaitės-Dautorės nuotr.

Kaitrią atostogų dieną visų ieškoma gaivinanti palaima – sultiniai ledai. Šįkart „Vikeda“ siūlo braškių ir madingosios burbulinės arbatos ledus tūbelėje su mangų skonio burbuliukais. Mėgiamo gėrimo malonumas atgimsta leduose.

Kinomanai šią vasarą prie ekranų bursis ne su pabodusiu spragintų kukurūzų dubeniu, o su minėtą užkandį naujai pristatančiu šaltu „Dadu“ desertu – spragintų kukurūzų skonio ledais puodelyje su karamelės įdaru.

Įkvėpimo ieško visame pasaulyje

Šiuolaikiniame pasaulyje, kuriame visi dviračiai jau, regis, išrasti, „Dadu“ ledus kuriančios bendrovės „Vikeda“ komanda kasmet sugeba nepamirštamai nustebinti.

„Esame žingeidūs, mylintys savo darbą ir svarbiausia – labai mėgstantys ledus, – pabrėžė UAB „Vikeda“ generalinis direktorius A. Gauronskis. – Nuolat stebime pasaulines populiariausių skonių tendencijas. Keliaudami visada ragaujame vietinius ledus ir grįžę su kolegomis būtent šiais atostogų įspūdžiais pasidaliname pirmiausia. Visų mūsų idėjos ir skirtinga patirtis tampa įkvėpimu naujiems kūriniams.“

G. Minelgaitės-Dautorės nuotr.

Gamina atsakingai

„Dadu“ ledus gaminančiai bendrovei „Vikeda“ rūpi ne tik džiuginti smaližius ypatingais desertais, bet ir daryti tai atsakingai – su pagarba gamtai ir kuo labiau tausojant aplinką.

Ieškome būdų gamybos procesuose taikyti kuo daugiau tvarių sprendimų.

 

„Ieškome būdų gamybos procesuose taikyti kuo daugiau tvarių sprendimų, – sakė A. Gauronskis. – Pavyzdžiui, savo iniciatyva sumažinome plastiko kiekį savo produktų pakuotėse. Taip per metus į pasaulį išleidžiame 15-ka tonų mažiau plastiko.

Dalį gamybos procese reikalingos elektros energijos pasigaminame patys – ant įmonės pastatų stogų veikia saulės jėgainė. Be to, jau pradėtas ir antrasis atsinaujinančios žaliosios energetikos projekto etapas – startavo antrosios tokios pat saulės jėgainės įrengimo darbai.“

Kartu su bendruomene

Perkamiausius ledus šalyje gaminančiai bendrovei „Vikeda“ taip pat svarbu būti bendruomenės, kurioje ji veikia, dalimi ir prisidėti tuo, ką geba geriausiai – su kiekviena ledų porcija dovanoti laimę bei malonumą mėgaujantis išieškotų ir pasaulyje pripažintų skonių desertais.

„Norime būti kartu su Kėdainių krašto bendruomene, todėl mielai tampame gausybės  įvairių rajone vykstančių renginių rėmėjais ir švenčių dalyvius vaišiname savo fabrike kuriamais desertais. Džiaugiamės būdami drauge bendruomenei svarbiomis akimirkomis“, – sakė „Dadu“ ledus gaminančios UAB „Vikeda“ generalinis direktorius A. Gauronskis.

GALERIJA

  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
  • Patys perkamiausi šalies ledai „Dadu“ pristato tirpstančias sezono naujienas
G. Minelgaitės-Dautorės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

perkamiausi????

cha cha cha

Anonimas

kainos didelės

a

o į kuriuos lietuviškus ledus deda svirpliu sirupą?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS