Pieno perdirbėjai po truputį žengia į naujas rinkas | Diena.lt

PIENO PERDIRBĖJAI PO TRUPUTĮ ŽENGIA Į NAUJAS RINKAS

  • 2

Lietuvos pieno perdirbėjai po truputį veržiasi į naujas rinkas, nepaisant besitęsiančio Rusijos maisto ir žemės ūkio produktų importo embargo, rašo "Verslo žinios".

"Žvalgomės į Ispaniją, Serbiją ir kitas Balkanų valstybes. Ten mes dar galime prasibrauti, turime įdirbį. Proveržis būtų, jei visi Lietuvos perdirbėjai suremtų pečius, nes pavieniui siūlomi kiekiai per maži", - dienraščiui "Verslo žinios" sakė vieno didžiausių Lietuvos pieno perdirbimo bendrovių "Marijampolės pieno konservai" valdybos pirmininkas Raimondas Karpavičius.

Jo teigimu, ateityje Kazachstane, Uzbekistane ir Azerbaidžane Lietuvos pieno perdirbėjams būtų galima pasiekti didelius pardavimus. Vilkyškių pieninės vadovas Gintaras Bertašius kalbėjo, jog šiuo metu vis dar dalis pieninės produkcijos pervežama į sandėlius, o tikrieji importo embargo padariniai bus aiškūs šių metų pabaigoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Romannas

Aš irgi uždėjau embargą lietuviškai pieno produkcijai ir perku tik lenkišką arba estišką. Jei lietuviai saviems žmonėms nenori net tokiom sąlygom atpiginti, tai kodėl aš jiems turiu duoti nors centą? Tuo labiau, kad lenkai su estais viską parduoda žymiai normalesniais įkainiais.

tinginys

pats laikas atsibust.artojai zengia i prieki.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS