Pirmąjį ketvirtį „Iki“ užbaigia milijoninėmis investicijomis | Diena.lt

PIRMĄJĮ KETVIRTĮ „IKI“ UŽBAIGIA MILIJONINĖMIS INVESTICIJOMIS

  • 1

Antrąjį 2019-ųjų ketvirtį vienas didžiausių šalies prekybos tinklų „Iki“ pasitinka dar labiau sustiprėjusiomis pozicijomis itin konkurencingoje mažmeninės prekybos rinkoje. Per pirmuosius šių metų mėnesius duris atvėrė net trys pagal naują koncepciją rekonstruotos „Iki“ parduotuvės. Taip pat pristatytas pirmasis „Iki“ mokymų centras, skirtas tinklo darbuotojų kompetencijų ugdymui. Beveik 2 mln. eurų vien per šį laikotarpį investavusi bendrovė „Palink“ ir toliau ketina aktyviai tęsti pradėtus plėtros darbus bei pozicijų stiprinimą.

Per vasarį ir kovą pirkėjams pristatytos trys atnaujintos „Iki“ parduotuvės, kurių koncepcija ir modernizavimo darbai atlikti remiantis geruoju „REWE group“ pavyzdžiu. Po rekonstrukcijos duris Vilniuje, Jonavoje ir Grigiškėse atvėrusios trys „Iki“ parduotuvės tapo erdvesnės ir labiau pritaikytos pirkėjų poreikiams: jie gali mėgautis kur kas labiau išplėstais šviežių produktų skyriais, patogiau ir greičiau apsipirkti naujai įrengtose savitarnos kasose.

Komentuodamas rekonstruotų parduotuvių pokyčius, kurių bendra renovavimo darbų suma perkopė 1,8 mln. eurų, „Palink“ generalinis direktorius Gerardas Rogas įsitikinęs, jog tai ne tik užtvirtins tinklo pozicijas dinamiškoje rinkoje, bet ir duos teigiamą grįžtamąjį ryšį iš parduotuvių lankytojų.

Gerardas Rogas

„Mes siekiame maksimaliai patenkinti savo darbuotojų ir pirkėjų poreikius, todėl daug investuojame į šiuolaikiškus pokyčius. Tikiu, kad naujai atsiradęs „parduotuvė parduotuvėje“ formatas, atviros administracinės erdvės, savitarnos kasos ir praplėstas asortimentas leis užtikrinti aukščiausią klientų apsipirkimo patirtį. Turime žengti koja kojon su modernizavimu, todėl ir toliau sieksime stiprinti visas „Iki“ puses“, – sako G. Rogas.

Prekybos tinklas „Iki“ pastarąjį ketvirtį visuomenei pristatė ir Mokymų centrą. Nuo vasario pradžios jame prasideda visų naujų kasininkų, salės ir skyrių darbuotojų darbas – čia jie gauna standartizuotas žinias ir informaciją, tobulina praktinius įgūdžius.

„Esu įsitikinęs, jog šio centro dėka pavyks užtikrinti darbuotojų produktyvumą, aktyvumą, jų integraciją į visus darbinius procesus. Kol kas toks Mokymų centras veikia tik Vilniuje, tačiau yra realių planų plėstis bei juos steigti kituose didžiuosiuose šalies miestuose. Manau, jog geras mikroklimatas ir darbuotojų kompetencija yra būtini šiame sektoriuje“, – teigia G. Rogas.

GALERIJA

  • Pirmąjį ketvirtį „Iki“ užbaigia milijoninėmis investicijomis
  • Pirmąjį ketvirtį „Iki“ užbaigia milijoninėmis investicijomis
  • Pirmąjį ketvirtį „Iki“ užbaigia milijoninėmis investicijomis
  • Pirmąjį ketvirtį „Iki“ užbaigia milijoninėmis investicijomis
  • Pirmąjį ketvirtį „Iki“ užbaigia milijoninėmis investicijomis
  • Pirmąjį ketvirtį „Iki“ užbaigia milijoninėmis investicijomis
„Iki“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Laima

Atnaujino IKI Antakalnio g., Vilniuje - nekalbu apie "jaukumą", padidėjusius "ikinių"kepinių plotus ( lyg tai būtų sveiki -rekomenduotini produktai), padidintą alkoholio pasiūlą .. Tiek to. Bet didžiausią įspūdį padarė vieno m2 padaryta "būdelė" netoli įėjimo/išėjimo durų- apsauginiui. Tikrai šunys dažniausiai geresnes būdas turi... O čia kalbėti apie bent menkiausią privatumą net negalima. Žmogus pasodintas ant "baro "kėdės, matosi nepatogiai pakrypęs įkišęs nosį į monitorių stebi parduotuvės prekybinį plotą ... Kiek galima taip išsėdėti ??? O sakykim žmogui kelnes reiktų pasitaisyti - jokios užuobėgos - čia gal jau mano fantazija veikia - bet mano supratimu , tai yra absoliuti nepagarba žemiausios grandies darbuotojui .. GĖDA !!! Nesu nei kiek susijusi su dirbančiais prekybos centruose (ir toj parduotuvėj tuo pačiu) . Gerai fantazija ir skūpumas suveikė parduotuvės atnaujintojams/savininkams

SUSIJUSIOS NAUJIENOS