„Mega“ virto šventišku žiemos miestu su magiškomis virtualios realybės rogėmis | Diena.lt

„MEGA“ VIRTO ŠVENTIŠKU ŽIEMOS MIESTU SU MAGIŠKOMIS VIRTUALIOS REALYBĖS ROGĖMIS

  • 1

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ jau virto šventiškai išpuoštu žiemos miestu: čia įžiebta Kalėdų eglutė, iškilo Hanso Kristiano Anderseno pasakų motyvais dekoruota milžiniška pilis, įsikūrė tradicinis kalėdinis paštas, kursuoja kalėdinis traukinukas, o norinčiųjų patirti išskirtinį kalėdinį džiugesį laukia virtualios realybės kelionė magiškomis Kalėdų Senelio rogėmis.

„Kasmet gruodį „Mega“ tampa ne tik šurmuliuojančios kalėdinės prekybos, bet ir džiugių pramogų visai šeimai vieta. Tikime, kad šiemet išskirtine šventinio laikotarpio pramoga taps centrinėje „Megos“ aikštėje įkurdintos virtualios realybės Kalėdų Senelio rogės. Skriedami šiomis rogėmis, magišką kalėdinių stebuklų pasaulį patirsite taip, lyg jis būtų realus. Taigi jei kada nors Jūs ar Jūsų vaikai norėjo patirti, ką reiškia skrieti Kalėdų Senelio rogėmis, dabar tam – geriausias laikas“, – sakė PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Pasak L. Binderio, į virtualios realybės kelionę vienu metu galės leistis 4–6 asmenų grupė.  Pramogos kaina – 3 Eur. Išskirtinę ir jaudinančią šios kelionės dalyvių patirtį užtikrins virtualios realybės technologijos.

Kelionė Kalėdų Senelio rogėmis bus itin tikroviška: rogės kils, leisis, atrodys, kad jos lekia, stabdo, greitėja ar suka posūkyje. Virtualios realybės akinius dėvintys keliautojai jomis skries virš JAV didžiojo kanjono, „Londono“, „Niujorko“ ir kt. miestų, kuriuos kasmet Kūčių naktį su dovanomis lanko ir pats Kalėdų Senelis. Magiškos kelionės metu bus kylama net į kosmosą, o kad keliauti būtų drąsiau, keliautojus visur lydės Kalėdų Senelio pagalbininkas robotas D.A.S.H. 

Nors magiškų Kalėdų Senelio rogių pramoga pritaikyta visoms amžiaus grupėms, į šią kelionę rekomenduojama leistis su ne jaunesniais kaip 4 m. vaikais. Be to, keliaujant patariama saugoti kepures – kelionė žada būti audringa.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Į šventinę kelionę Kalėdų Senelio rogėmis bus galima vykti iki pat Naujųjų. Kelionės startas – centrinėje „Megos“ aikštėje.

Centrinėje „Megos“ aikštėje veiks ir jau tradicija tapęs kalėdinis paštas.

E. Gendrėnaitės nuotr.

„Kalėdinis paštas – jau septintus metus skaičiuojanti nemokama pramoga, kurią itin mėgsta tiek šeimos su vaikais, tiek darželių grupės ar mokyklų klasės. Kalėdiniame pašte rašomi ir siunčiami laiškai Kalėdų Seneliui. Visi laišką parašiusieji gaus ir Kalėdų Senelio atsakymą su dovanėle. Kaip, kada ir kur dovanėlę atsiimti, trumpąja žinute pranešame vaikų tėvams“, – sakė L. Binderis.

Šiemet Kalėdų Senelio dovanėle taps Ignės Zarambaitės sukurta ir Salvijos Vaičikonytės iliustruota knygelė „Pelėda Uoga ir magiška kelionė rogėmis“. Ji skirta 3–8 metų vaikams.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Tie, kurie ieško išskirtinių ar rankų darbo dovanų, į prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ turėtų užsukti gruodžio 7–10 d. Šiomis dienomis čia šurmuliuos kalėdinė mados, stiliaus, skonių ir dovanų mugė, kurioje savo naujausias kolekcijas ir gaminius pristatys daugiau kaip 100 dizainerių, kūrėjų ir gamintojų. Kalėdinėje mugėje bus prekiaujama originaliais drabužiais, aksesuarais, grožio prekėmis, namų interjero detalėmis, namų kvapais, skanėstais ir kt.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Kad džiugios šventinės nuotaikos netemdytų dovanų pakavimo rūpesčiai, gruodžio 1–24 d. centrinėje „Megos“ aikštėje bus įkurdinta dovanų pakavimo erdvė. Čia apsipirkimo dieną įsigyti pirkiniai virs stilingai ir profesionaliai supakuotomis dovanomis. Dovanų pakavimo profesionalų paslaugomis galės pasinaudoti pirkėjai, „Megos“ parduotuvėse vienu apsipirkimu išleidę ne mažesnę kaip 50 Eur sumą.

Šventinis miestas PLC „Mega“ veiks iki gruodžio 31 d. Daugiau informacijos ir pramogų darbo laikus galite rasti www.mega.lt.

GALERIJA

  • „Mega“ virto šventišku žiemos miestu su magiškomis virtualios realybės rogėmis
  • „Mega“ virto šventišku žiemos miestu su magiškomis virtualios realybės rogėmis
  • „Mega“ virto šventišku žiemos miestu su magiškomis virtualios realybės rogėmis
  • „Mega“ virto šventišku žiemos miestu su magiškomis virtualios realybės rogėmis
  • „Mega“ virto šventišku žiemos miestu su magiškomis virtualios realybės rogėmis
E. Gendrėnaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Erika

Laba diena, Ar yra dar Megoje Kalėdų senelio rogės?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS