„Plug and Play“ biuras kursis Vilniaus „Tech Park“ | Diena.lt

„PLUG AND PLAY“ BIURAS KURSIS VILNIAUS „TECH PARK“

  • 0

Tarptautinis startuolių akceleratorius „Plug and Play“ savo pirmajam 480 kv. m ploto biurui Baltijos šalyse pasirinko Vilniaus „Tech Park“.

„Čia yra didžiausias technologinių startuolių centras Baltijos šalyse ir Šiaurės Europoje. Tinklaveikos galimybės su tūkstančiu informacijos ir komunikacijos (ICT) darbuotojų, didelės patalpos ir erdvės renginiams – tai yra viskas, ko mums reikia, kad mūsų akceleravimo programa klestėtų. Ir, žinoma, gražus Sapiegų parkas dar sukuria ir patrauklią darbo aplinką“, – pranešime sakė „Plug and Play“ atstovas Raimondo Pilis.

Akceleratorius per penkis etapus planuoja pritraukti bent 60 startuolių, juos išauginti ir į didesnę dalį jų – du trečdalius – investuoti. Pirmojo etapo atranka jau įvyko – iš daugiau nei 200 pretendavusių startuolių atsirinkta pirmoji grupė.

Lietuvos startuolių ekosistemą „Plug and Play“ vertina kaip turinčią didelį augimo potencialą, nepaisant tam tikrų struktūrinių iššūkių.

„Plug and Play“ yra pirmaujanti inovacijų platforma, jungianti startuolius, verslus, rizikos kapitalo fondus, universitetus ir vyriausybines organizacijas. Bendrovės būstinė įsikūrusi JAV, Silicio slėnyje, tačiau ji veikia daugiau nei 50 vietų visame pasaulyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS