Po pavojingo radinio „Lidl“ pirktuose leduose – išskirtinis pašnekovės pasakojimas | Diena.lt

PO PAVOJINGO RADINIO „LIDL“ PIRKTUOSE LEDUOSE – IŠSKIRTINIS PAŠNEKOVĖS PASAKOJIMAS

Erikai K. prieš didžiąsias metų šventes teko patirti nemažą išgąstį. Namuose jos ir draugės vaikams lepinantis „Lidl“ parduotuvėje pirktais vanilės skonio ledais, viena mažylė, anot pašnekovės, deserte rado skustuvo peiliuką. 

Pastebėjo prieš dedant į burną

Pirmąją Kalėdų dieną portalas jau rašė, kad ledai buvo pirkti Panevėžyje, Kosmonautų gatvėje esančioje „Lidl“ parduotuvėje.

„Kūčių išvakarės su ledais, pirktais „Lidl“ parduotuvėje, yra „nuostabios“. Ačiū tau, Dievuli, kad mažieji šio „grožio“ nenurijo. Negalėjau patikėti, kad įmanoma rasti tokį daiktą. Žiūrėkite, ką perkate ir ką jūsų mažyliai dedasi į burnytę“, – apie gruodžio 23 dieną nutikusį įvykį pasakojo Erika.

Ketvirtadienį moteris portalui atskleidė ir daugiau šio nemalonaus įvykio detalių. Ji pirko ledus minkštoje pakuotėje. „Iš jų plaku kokteilius vaikams. Tą vakarą namuose buvo ir mano, ir draugės atžalos. Keturi vaikai suvalgė varškėčius ir paprašė deserto. Kokteilio neplakiau, o vaikai patys ledus išsitraukė iš šaldiklio juos atsišildyti. Desertą padalinau į keturias stiklines, tačiau tuomet svetimkūnio nepastebėjau, – įvykių seką pasakoja moteris. – Draugės dukrytė kabino ledus šaukštuku ir pamatė skustuvo peiliuką. Kadangi su drauge buvome kitame kambaryje, jie atlėkė pas mus šaukdami ir skustuvo peiliuką delne nešdami“, – moteris teigia iš pradžių net nesupratusi, kas vyksta. Tuomet vaikai papasakojo, kaip mažoji draugė pakabino ledus ir bededant juos į burnytę pamatė pavojingą svetimkūnį.

Erikos K. nuotr.

Išsigandusi moteris šiuos ledus kartu su radiniu nunešė į Kosmonautų gatvėje esančią „Lidl“ parduotuvę. Erika pasakojo, kad jai svarbiausia buvo įspėti parduotuvės darbuotojus ir apsaugoti kitus klientus. „Užpildžiau pretenzijos lapą. Pinigai man nebuvo grąžinti, nes ne dėl jų ledus į parduotuvę grąžinau“, – sako jauna moteris.

Išėmė iš prekybos

Prekybos tinklo „Lidl“ atstovas Valdas Lopeta portalą patikino, kad šie ledai iš prekybos buvo išimti iš karto, kai pirkėja juos su radiniu atnešė į parduotuvę.

„Gavę informaciją, nedelsiant sustabdėme prekybą šiais Estijoje gaminamais ledais, inicijavome tyrimą ir kreipėmės į tiekėją. Tiekėjo teigimu, tokiam svetimkūniui patekti į pakuotę gamybos vietoje nėra jokių galimybių, nes ledų mišinys gamybos proceso metu nesiliečia ne tik su žmogumi, bet ir su oru. Be to, gamykloje yra įdiegtos modernios kokybės užtikrinimo technologijos, įskaitant ir metalo detektorius“, – „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas V. Lopeta teigia, kad tyrimas tęsiamas toliau. Anot prekybos tinklo atstovo, artimiausiu metu bus atlikta išsami šio produkto apžiūra, taip pat ištirtas pats svetimkūnis. „Esant poreikiui, laikantis visų reikalavimų, bus peržiūrėti ir parduotuvės vaizdo kamerų įrašai“, – teigia V. Lopeta.

Tačiau pasiteiravus, ar yra įprasta iškart negrąžinti pinigų už nekokybišką prekę, prekybos tinklo atstovas teigė, kad pinigų moteris atsisakė pati. 

„Grąžinant prekę yra grąžinami ir pinigai. Šiuo konkrečiu atveju, pagal mano turimą informaciją, pirkėjai taip pat buvo iškart pasiūlyta grąžinti pinigus už ledus, bet ji atsisakė, argumentuodama tuo, jog tiesiog nori mus apie tai informuoti ir apsaugoti kitus pirkėjus“, – sako „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas.

GALERIJA

  • Po pavojingo radinio „Lidl“ pirktuose leduose – išskirtinis pašnekovės pasakojimas
Erikos K. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (45)

As

...Ačiū tau, Dievuli, kad mažieji šio „grožio“ nenurijo... Nelaime tai nelaime, bet jus man pasakykit, kaip reikia nuryt net nepajutus pirma jo burnoje? Tai ne koks mazutis peiliukas sagos dydzio.

ANEKDOTAS

Naujametinis "Tampax" siurprizas: kas dešimtas tamponas - su xlapuške.

jeigu

kas NORES,tai tam lenkisku prekiu perpardavejui ir prikakis i koki net UZDARA inda su produktais....[per kiek gi ranku pereina kol ant prekystalio patenka?!\
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS