Projektas „Batumis“: gamtos ir komforto apsuptyje | Diena.lt

PROJEKTAS „BATUMIS“: GAMTOS IR KOMFORTO APSUPTYJE

  • 0

Nekilnojamojo turto statytojas ir vystytojas UAB „Norvegijos Kontaktai“ kviečia atkreipti dėmesį į naująjį savo projektą, išsiskiriantį ne tik savo pavadinimu. 

Įkvepia klientai

Startavo dar vienas naujas bendrovės „Norvegijos Kontaktai“ projektas Kauno mieste. Vystytoją įkvepia nuolat didėjantis klientų srautas, jų išsakyti ir išgirsti papildomi poreikiai. Visa tai sujungus su bendrovės ilgamete patirtimi, atsakingumu ir Kauno gamtos oazių kaimynyste gimsta  projektas, išskirtinis ne tik savo pavadinimu.

„Batumis“ – 87 gyvenamosios paskirties butų  A++ klasės daugiabutis, statomas V. Krėvės pr. 20B. Tai atsinaujintis ir kauniečių pamėgtas Dainavos mikrorajonas.

Viršutiniuose aukštuose butai numatyti  su didelėmis privačiomis 25 kv. m terasomis, o 9 aukšte būstas – su įspūdingo dydžio  – net 70 kv. m terasa.

 

Devynaukštis kils greta atnaujinto Draugystės parko, šalia – ir švietimo įstaigos, daug parduotuvių, kirpyklų, paslaugų centrų, kurių gali prireikti įvairaus amžiaus ir poreikių bei pomėgių žmonėms. Be to, puikiai išvystytas susisiekimas visuomeniniu transportu.

Šių metų rudenį statytojas visus susidomėjusius planuoja pakviesti projekto apžiūroms. Numatoma statybų pabaiga – 2025 m. pavasaris.

70 kv. m terasa

Projektas traukia šiuolaikiškus ir aktyvius naujakurius. Platus 2–4 kambarių butų  pasirinkimas. Būstai – nuo 33 kv. m, iki  74 kv. m.

Daugiabutyje visi butai turės balkonus, kai kurie lodžijas. Viršutiniuose aukštuose butai numatyti su didelėmis privačiomis 25 kv. m terasomis, o 9 aukšte būstas – su įspūdingo dydžio  – net 70 kv. m terasa.

Pasirinkusieji butus pirmame daugiabučio aukšte galės mėgautis gamtos pojūčiu. Projekte numatyti dideli vitrininiai langai, galimybė išeiti tiesiai tik į pievelę, kurioje čia pat galės dūkti niekieno netrukdomos atžalos ar augintiniai.

Aplink daugiabutį numatyta laisvalaikio erdvė. Joje – suoliukai, vaikų žaidimų ir poilsio zonos.

Patirtis: svarbiausias vystytojo tikslas – erdvūs ir funkcionaliai patogūs namai, kuriuose būti tiesiog malonu ir gera. UAB „Norvegijos Kontaktai“ vizualizacija.

Funkcionalūs namai

„Svarbiausias vystytojo tikslas – erdvūs ir funkcionaliai patogūs namai, kuriuose būti tiesiog malonu ir gera“, – teigė vystytojas.

Čia rasite platų butų pasirinkimą su pilna arba daline apdaila. Jaukus žalias puikiai suprojektuotas namo kiemas leis mėgautis gamtos ir viešųjų erdvų teikiamais privalumais.

Fasadą puoš butuose sumontuoti itin dideli aukštos kokybės langai, kurie tuo pačiu suteikia privatumo ir leidžia mėgautis natūraliu apšvietimu. Veidrodiniai langai atspindi perteklinę šviesą ir neleidžia kaitriai saulei įkaitinti būsto, tačiau suteikia daug šviesos. Fasado struktūra paįvairinama kompozicinių metalo plokščių elementų intarpais.

Požeminis ir antžeminis parkingas

Daugiabutis numatytas strategiškai patogioje vietoje, tačiau atokiau nuo judraus  V. Krėvės prospekto. Žalumos apsuptyje nutolsta visas miesto triukšmas.

Naujakurių patogumui nuo V. Krėvės prospekto iki daugiabučio bus įrengtas dviejų krypčių asfalto dangos įvažiavimas/išvažiavimas. Taip pat bus įrengtas atitvaras, valdomas nuotoliniu būdu.

Aplinka: aplink daugiabutį numatyta laisvalaikio erdvė su suoliukais, vaikų žaidimų ir poilsio zonomis. UAB „Norvegijos Kontaktai“ vizualizacija.

Kiekvienam būstui numatyta parkavimo vieta. Galima rinktis antžeminį arba požeminį parkingą. Požeminis parkingas bus uždaromas automatiniais vartais. Statytojas atsižvelgė ir į judrių bei aktyvių gyventojų poreikius, numatydamas dviračių ar kitų judėjimo priemonių laikymo vietas bendrose požeminio parkingo erdvėse.

„Norvegijos kontaktai“ – stabili, perspektyvi ir atsakinga už savo darbus organizacija jau 18 metų!

Patikimumas ir kokybė – tai du pagrindiniai žodžiai, atspindintys šios bendrovės  vertybes. Patirtis ir lankstumas leidžia išpildyti visų klientų poreikius.

„Norvegijos Kontaktų“ statomi nauji butai ir kotedžai pasižymi nepriekaištinga kokybe ir yra pritaikyti žmonėms su skirtingais gyvenimo prioritetais.

Bendrovė dirba su patikimiausiais partneriais, todėl „Norvegijos Kontaktų“ projektai – geriausias jūsų pasirinkimas!

Daugiau informacijos apie projektą: www.batumis.lt arba el. paštu info@norvegijoskontaktai.lt, www.norvegijoskontaktai.lt.

GALERIJA

  • Projektas „Batumis“: gamtos ir komforto apsuptyje
  • Projektas „Batumis“: gamtos ir komforto apsuptyje
UAB „Norvegijos Kontaktai“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS