Raseiniuose planiniam atnaujinimui uždaroma viena iš „Maximos“ parduotuvių | Diena.lt

RASEINIUOSE PLANINIAM ATNAUJINIMUI UŽDAROMA VIENA IŠ „MAXIMOS“ PARDUOTUVIŲ

  • 0

Artėjantį pirmadienį, spalio 19 d., Raseinių Maironio g. 64 įskurusi X formato lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė uždaroma planiniam atnaujinimui. Manoma, kad atnaujinimas gali užtrukti kelis mėnesius. Pirkėjams primenama, kad Raseiniuose veikia dar viena parduotuvė – XX formato „Maxima“, įsikūrusi Vilniaus g. 93.

„Ir toliau laikomės krypties gerinti klientų apsipirkimo patirtis visoje šalyje. O tai reiškia ne tik plėtrą, bet ir esamų parduotuvių atnaujinimą. Tikimės, kad po atnaujinimo ši parduotuvė taps miesto gyventojų dar labiau pamėgta“, – teigia „Maximos“ Komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Raseiniuose paskelbus lokalųjį karantiną, parduotuvių darbuotojai buvo raginami atlikti Covid-19 testą. Iš 15 atnaujinimui uždaromos parduotuvės darbuotojų, 13 jų sutiko atlikti testą. Covid-19 nenustatytas nė vienam iš darbuotojų.

E. Dapkienė primena, kad Raseiniuose veikia kita, XX formato „Maxima“. Taip pat dar pavasarį mieste buvo atidaryta „Barbora Express“ prekių atsiėmimo stotelė.

„Raseiniuose paskelbus lokalų karantiną, primename miesto gyventojams galimybę rinktis „Barbora Express“ pirkinių atsiėmimo stotelę. Ši stotelė veikia Raseinių Vilniaus g. 93 įsikūrusioje „Maximoje“. Tokiu būdu pirkėjai galės įsigyti visas reikalingas prekes išvengdami ėjimo į parduotuvę“, – sako E. Dapkienė.

Pirkėjams tereikia internetu, svetainėje www.barbora.lt, užsakyti reikalingas prekes, o jas surinks „Maximos“ darbuotojai. Prekes atsiimti galima specialiais „Barbora“ simboliais pažymėtoje vietoje nuo 10 iki 20 val.

Prekybos tinklo parduotuvėse šiuo metu laikomasi sugriežtintų higienos reikalavimų: reguliariai dezinfekuojami vežimėliai ir krepšeliai bei kiti įvairūs paviršiai, parduotuvių vėdinimui yra padidinta šviežio oro cirkuliacija. Prekybos tinklas savo esamus ir būsimus darbuotojus yra apdraudęs specialiu draudimu nuo koronaviruso. Darbuotojai yra aprūpinti būtinomis apsaugos priemonėmis – medicininėmis kaukėmis ar apsaugos skydeliais, pirštinėmis, dezinfekciniais rankų skysčiais. Kasdien darbuotojams yra matuojama temperatūra. Jeigu darbuotojai jaučiasi prastai, turi peršalimo ar gripo simptomų, jų prašoma likti namuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS