„SBA Urban“ vysto prestižinės klasės apartamentų projektą pajūryje „Kopų slėnis“ | Diena.lt

„SBA URBAN“ VYSTO PRESTIŽINĖS KLASĖS APARTAMENTŲ PROJEKTĄ PAJŪRYJE „KOPŲ SLĖNIS“

  • 4

SBA grupės nekilnojamojo turto plėtros kompanija „SBA Urban“ šalia Palangos, Kunigiškėse vysto būsto poilsiui prie jūros projektą „Kopų slėnis“. Beveik hektarą siekiančioje teritorijoje, pušyno apsuptyje, iškils išskirtinės architektūros penkių namų ansamblis. Statybos darbai Užkanavės gatvėje jau prasidėję visu pajėgumu. Planuojama, kad naujakuriai į pilnai įrengtus pajūrio apartamentus įsikels jau kitų metų liepą.

„Į prestižinio nekilnojamojo turto segmentą pajūryje žengiame išnaudodami visą SBA NT komandos patirtį kuriant architektūriškai estetiškus, kokybiškus komercinius ir gyvenamuosius projektus. Lietuva pajūrio turi labai nedaug, todėl į šį projektą žiūrime itin atsakingai. Prie „Kopų slėnio“ dirbome ne vienerius metus tam, kad būtų apgalvotas kiekvienas aspektas ir detalė. Į projektą investuosime beveik 10 milijonų eurų, kad naujieji namai taptų organiška pajūrio dalimi, kurioje klientams pasiūlysime ramią ir skoningą užuovėją“, – sakė „SBA Urban“ plėtros vadovas Arnas Bušmanas.

Daugiau informacijos ir būstų pasirinkimas – www.kopuslenis.lt

Įmonės nuotr.

Išmanūs techniniai ir architektūriniai sprendiniai

Projektas yra vienoje iš pirmųjų linijų prie jūros – vos už 150 metrų. Čia suplanuoti penki trijų aukštų A++ energinės klasės pastatai, kuriuose vos 65 apartamentai. Naujakuriai galės rinktis iš mažų – 18 kv.m. ir didesnių per 100 kv. m. siekiančių būstų su dideliais, 9 kv. m. balkonais. Vidutinė kvadrato su pilna apdaila kaina sieks apie 5600 eurų.

„Neabejojame aukštos klasės projektų paklausa pajūryje, tačiau tuo pat metu suprantame, kad kuriant namus unikalios gamtos prieglobstyje, reikia ieškoti itin kokybiškų techninių ir architektūrinių sprendinių. Mūsų valdomoje teritorijoje palikome per 60 proc. žalių erdvių. Naujų namų apdailai parinkome klinkerio plyteles, būstuose – aliumininiai vitrininiai langai, viršutiniuose aukštuose lubos, siekančios net iki 4,8 m. Kruopščiai dirbome ties kiekvienu projekto aspektu – landšaftu, laiptinėmis, ir net tokiais elementais tokiais kaip išmaniosios spynos. Norime, kad gyventojai čia jaustųsi kaip savo asmeninėje pajūrio užuovėjoje“, – sakė A. Bušmanas.

Įmonės nuotr.

„Kopų slėnis“ atitiks aukščiausius gyvenamiesiems namams keliamus tvarumo reikalavimus. Bus įrengtos saulės jėgainės ant stogų, dujinis grindinis šildymas, oro kondicionieriai bei rekuperacija. Langams įdiegta saulės kontrolė, kuri leis taupyti šildymo bei vėsinimo kaštus.

„Kopų slėnio“ architektūrą „SBA Urban“ komanda kūrė kartu su žinoma Lietuvos architektų studija „HEIMA architects“. Čia didžiausias dėmesys skirtas stilistinei pastatų ir gamtos dermei, vyrauja natūralių spalvų ir tekstūrų medžiagos, kurios ne tik estetiškos, bet ir patvarios, pritaikytos pajūrio klimatui. Projekto ašimi išliko ilgaamžės pušys, kurios ne tik supa pačią teritoriją, bet žaliuoja ir slėnio erdvėse. Pastatai projektuoti taip, kad derėtų prie pušų, o ne atvirkščiai. Spygliuočių šakos sieks didelę dalį balkonų, taip dar labiau akcentuojant gamtos svarbą tiek vystytojams, tiek ir būsimiems gyventojams.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

taip tai taip ,ale....

Žiūrėk, toj Prancūzijoj uodegos tik nenudek. Palangai , š.m. jokos prancūzijo/graikijos konkurencijos nebedaro....

arnas dushmanas

pas mane geriau-vadinsis kopustu slenis-jura tik uz 20 km-rekomenduoju

Anonimas

Aš Prancūzijos pietuose, prie Viduržemio jūros įsigijes [ ir galima tikrai rasti...] per puse pigiau už viena kv.m....Todel nejuokinkite tokia kaina...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS