Silkės „Rimi“ parduotuvėje galiojimas – iki 2030 metų | Diena.lt

SILKĖS „RIMI“ PARDUOTUVĖJE GALIOJIMAS – IKI 2030 METŲ

Klaipėdietę nustebino "Rimi" parduotuvėje pirktos "Kaimiškos užkandos" galiojimo laikas. Ant pakuotės užklijuotos etiketės atspausdinta data kelia ir nuostabą, ir juoką, mat parašyta, kad gaminio vartojimo terminas – dvylika metų. Prekybininkai šią situaciją vadina technine klaida.

Moteris sveriamą prekę pirko prekybos centre "Arena" esančioje "Rimi" parduotuvėje Taikos pr. 64, Klaipėdoje.

"Kaimišką užkandą" sudaro atlantinių silkių filė, morkos, svogūnai, pomidorų padažas. Už 0,296 kg svėrusį pirkinį klaipėdietė sumokėjo 1,36 euro. Pažymima, kad prekė supakuota spalio 8 d.

Tačiau labiausiai pirkėją nustebino užrašas, kad maisto produktas tinka vartoti iki 2030 m. sausio 1 dienos.

"Dėl to, kad parduotuvėse tikrinu produktų galiojimo terminus, šią klaidą ir pastebėjau. Prekė buvo kokybiška, tiesiog įdomu, kiek laiko ši "Kaimiška užkanda" vartotina iš tiesų?" – klausė klaipėdietė.

Prekybos centrus valdančios bendrovės "Rimi Lietuva" viešųjų ryšių vadovė Giedrė Buivydienė teigė, kad įsivėlė klaida.

"Atsiprašome pirkėjos dėl šios situacijos. Iš tiesų įvyko techninė klaida, kuri jau yra sprendžiama. Kiekvienas gamybos produktas turi savo tinkamumo vartoti terminą. Gamybos produktų tinkamumo vartoti terminai nesuvedami rankiniu būdu, tai daroma centralizuotai sistemoje. Pirkėjos įsigyto produkto tinkamumo vartoti terminas yra penkios paros. Dėkojame pirkėjai už atkreiptą dėmesį. Nors techninių nesklandumų ne visada pavyksta išvengti, imsimės visų priemonių, kad tokie nesusipratimai nebesikartotų", – situaciją komentavo G.Buivydienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Kvailas straipsnis, visiškai apie niekus, jei neturit įdėju apie ka rašyt tai išvis nerašykit. Papraščiausia spausdinimo klaida, kaip baisu.

Toma

visi darome klaidas, tai žmoniškai. Jau visiškai nebeturi žmonės apie ką kalbėti. Gerai, kad stebi produkcijos galiojimą, bet jau čia akivaizdi klaida, o ne aplaidumas.

Hm

O dieve pardavėja suklydo galiojimo laika. Ū tai tragedija darot...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS