Šventėms artėjant Kaune atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė | Diena.lt

ŠVENTĖMS ARTĖJANT KAUNE ATIDARYTA ATNAUJINTA „IKI“ PARDUOTUVĖ

  • 11

Likus kiek daugiau nei savaitei iki Kalėdų, ketvirtadienį, Kaune, Dainavoje, adresu V. Krėvės pr. 57, atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė. Investicijos į parduotuvės rekonstrukciją siekė daugiau kaip 0,9 mln. eurų. Atnaujintas parduotuvės vidus ir ji įrengta pagal naujausius įmonės standartus tam, kad prieš ir per šventes pirkėjams būtų užtikrintas patogiausias ir greičiausias apsipirkimas.

„Nuolat atnaujiname parduotuves, taip pat atidarome ir naujas „Iki“ parduotuves. Ypač šventiniu laikotarpiu siekiame kuo greičiau atidaryti atnaujintas parduotuves, nes norime paversti kalėdinį apsipirkimą kuo malonesniu ir paprastesniu. Atnaujintoje parduotuvėje Kaune kruopščiai suformavome įvairiausių, nuo kasdienių iki švenčių stalą puošiančių prekių asortimentą. O tam, kad galima būtų išvengti eilių ir apsipirkti kuo greičiau bei patogiau, įrengėme ir savitarnos kasas, kurios mūsų pirkėjai vis dažniau teikia pirmenybę“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Atnaujintoje net 1159 kv. m prekybinio ploto parduotuvėje išplėsti vietoje kepamos duonos ir bandelių, vaisių ir daržovių skyriai. Taip pat čia siūlomas didelis šviežių produktų pasirinkimas, o prieš Kūčias pirkėjai ras ir gausų žuvies ant ledo bei mėsos asortimentą.

„Iki“ nuotr.

Parduotuvėje Kaune įrengtos trys paprastos kasos, o tam, kad pirkėjai per šventinį maratoną sutaupytų laiko, įrengtos šešios „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti greitai, patogiai ir saugiai. Lankytojams parduotuvė atvira kasdien nuo 7:30 iki 22 val.

Prieš šventes pirkėjai raginami planuoti šventinį apsipirkimą iš anksto, susidaryti kalėdinių pirkinių sąrašą ir, siekiant išvengti grūsčių, apsipirkti, kai prekybos vietose yra mažiausi žmonių srautai: ryte nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir vakare nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Sekmadieniais žmonių prekybos tinklo parduotuvėje mažiau visą darbo laiką.

„Iki“ nuotr.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 230 „Iki“ parduotuvės, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei trys regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba per 5,8 tūkst. darbuotojų.

GALERIJA

  • Šventėms artėjant Kaune atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė
  • Šventėms artėjant Kaune atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė
„Iki“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Vartotojas

Taubučiuose irgi atsirado bitutes savitarnos, bet pas mus dar gražiau. 1 kasa aptarnauja zmones, 2 bitutes grynais ir 2 bitutes kortele, ir prie bitutes stovi rekaujanti vyr kasininke " ateikit prie bitutes padesiu susimoketi". Bet zmoniu eile kaip stovejo, kur aptarnauja kasininke taip ir laukia, niekas i tas bitutes neziuri:)

Vartotojas

Iki ko dasigyvenom, eiles prie parduotuves, kaip prie sovietmečio:) nereikia net karo, uztenka koronos kad kontroliuoti zmones. Be to zmones ir pries korona taip pat sirgdavo ir mirdavo. Mirčių skaičius išaugo dėl valdžios nesugebėjimo suprasti kas vyksta iš tiesų, pabrėžiu kas gi vyksta dabar, kokius sprendimus priminėja ir vistiek kažkas netaip ir pridarytų klaidų.

Be kortelės

Trys kasos banko kortele trys grynais,nęsamonę daro,prie grynų pinigų atsiskaitymų visada eilė,padarytų kad vienoje kasoje būtų ir gryni ir kortele.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS