„Švyturio-Utenos alaus“ darbuotojai baiminasi gamybos iškėlimo iš Klaipėdos | Diena.lt

"ŠVYTURIO-UTENOS ALAUS" DARBUOTOJAI BAIMINASI GAMYBOS IŠKĖLIMO IŠ KLAIPĖDOS

  • 9

Vienos didžiausių pasaulyje alaus gamybos grupių "Carlsberg" valdomos bendrovės "Švyturys-Utenos alus" darbuotojai baiminasi, kad bendrovė gali iškelti gamybą iš Klaipėdos, rašo "Verslo žinios".

"Mūsų žiniomis, į Uteną yra iškeliama visa stiklinių alaus butelių pilstymo linija, o vasarą Klaipėdoje bus gaminamas tik barams skirtas alus ir "Raudonų plytų" linija. Apmaudu, bet "Švyturio" šalis iškeliauja į Uteną", - teigė "Švyturio" profesinės sąjungos komiteto pirmininkas Raimondas Tamošauskas.

Savo ruožtu "Švyturio-Utenos alaus" korporatyvinių reikalų direktorius Dainius Smailys tikino, jog gamybą Klaipėdoje išliks, o šiuo metu yra mažinamos tik jos apimtys.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Valioooo

Maskva i vasiukus vasiukai i maskva švyturys kartu su klaipėdos jūra i šiknaskylę utena o utena myžala galės gerti patys naikintoja genocidininkai

Senokai neperku

Svyturio alaus. Kaina pasidare kosmine. Uzsakinesiu alu is Vokietijos, draugai parves. Ten ir akcijos neuzdraustos, ir kainos adekvacios. Pvz. Warsteiner kaina akcijos metu: Vokietija: 0.5 Eur+0.08 tara, Lietuvoje : 1,14 Eur + tara.

na

Durnių išjunk wilno, visi jug supranta esmę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS