„Švyturys“ mini 240 metų jubiliejų – atliks 240 gerų darbų | Diena.lt

„ŠVYTURYS“ MINI 240 METŲ JUBILIEJŲ – ATLIKS 240 GERŲ DARBŲ

  • 5

Kad verslas klestėtų, reikia ne tik gerų vadovų ir lojalių darbuotojų, bet ir visuomenės palaikymo, įsitikinusi didžiausia šalies aludarė „Švyturys-Utenos alus“, šiemet mininti 240 metų „Švyturio“ daryklos įkūrimo jubiliejų.

Šia proga įmonė pradeda „240 gerų darbų“ projektą, kuriuos bus siekiama visuomenei atsidėkoti už palaikymą. Jau praėjusią savaitę daryklos „Švyturys-Utenos alus“ darbuotojai susibūrė į pirmąją iniciatyvą – akciją „Mes darom“, kurios metu tvarkė Salotės paplūdimį, miškus Vilniuje ir rekreacines vietas Utenos apylinkėse.

„Ši pirmoji akcija yra puikus atspirties taškas, parodantis mūsų bendruomeniškumo ir meilės savo aplinkai vertybes. Labai džiaugiamės, kad į ją susirinko daugybė savanorių. Toliau ištiesime pagalbos ranką prieglaudoms, labdaros valgykloms, dalyvausime aplinkosaugos iniciatyvose ir vykdysime kitas veiklas. Sieksime mūsų 240-ąsias metines paversti gerumo švente“, – sakė „Švyturio-Utenos alaus“ ir „Carlsberg“ Baltijos šalyse vadovas Rolandas Viršilas.

A. Ufarto nuotr.

Anot vadovo, labai svarbu, kad ne tik pavieniai žmonės, bet ir įmonės burtųsi ir padėtų puoselėti mūsų aplinką, kad visi gyventume švaresniame ir saugesniame pasaulyje. Mat įdomiausios akcijos metu rastos atliekos buvo itin kenksmingos gamtai: senas televizorius, statybinės atliekos, keletas padangų.

Jam antrina ir „Mes darom“ komunikacijos vadovas Edvardas Glušokas ir pastebi, kad įmonių įsitraukimas į tokias veiklas yra ne tik svarbus aplinkosaugai, bet ir demonstruoja socialinę atsakomybę, stiprina tarpusavio ryšius. Įtraukdamos visą kolektyvą įmonės tampa pavyzdžiu kitoms organizacijoms ir skatina visuomenės sąmoningumą.

A. Ufarto nuotr.

„Esame labai dėkingi „Švyturio“ komandai už inicijuotą šiukšlių rinkimo akciją. Iš pirmo žvilgsnio nedidelėje teritorijoje ji surinko net 1 500 l atliekų, šitaip parodydama, kiek daug galima nuveikti bendromis pastangomis. Džiaugiamės, kad į akciją įsitraukė ne tik darbuotojai, bet ir jų vaikai, kuriems tokia veikla yra itin svarbi, nes ugdo vertybes ir aplinkosaugos sąmoningumą nuo mažens“, – kalbėjo E. Glušokas.

Minėdami 240 Švyturio meistrystės metų, daryklos „Švyturys-Utenos alus“ darbuotojai šiais metais sieks atlikti 240 gerų darbų savanoriaudami ir kitaip paremdami įvairias pilietines iniciatyvas.

Televizoriai, padangos, statybinės medžiagos: mažoje teritorijoje „Švyturio-Utenos alaus“ darbuotojai surinko net 1 500 l atliekų.

GALERIJA

  • „Švyturys“ mini 240 metų jubiliejų – atliks 240 gerų darbų
  • „Švyturys“ mini 240 metų jubiliejų – atliks 240 gerų darbų
A. Ufarto nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Purmaliams

Juk visur vienoda chemina

Cha

Žilvinas tručyzna išlindo

Žilvinas Ručys

prajuokino , alkoholiu sugadinę žmonėms sveikatą ir gyvenimus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS