„Tele2“ kartu su „Jaunimo linija“ teikia nemokamą emocinę pagalbą Izraelyje esantiems klientams | Diena.lt

„TELE2“ KARTU SU „JAUNIMO LINIJA“ TEIKIA NEMOKAMĄ EMOCINĘ PAGALBĄ IZRAELYJE ESANTIEMS KLIENTAMS

  • 2

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ kartu su partneriu „Jaunimo linija“ inicijuoja nemokamą psichologinę pagalbą Izraelyje esantiems klientams. Tam jau veikia specialus tarptautinės pagalbos numeris – juo paskambinę žmonės bus konsultuojami visą parą.

Emocinę pagalbą Izraelyje esantiems „Tele2“ klientams „Jaunimo linijos“ savanoriai suteikia paskambinus specialiu numeriu – +370 5 265 7904. Konsultacijos ir skambučiai yra nemokami.

„Šiuo sudėtingu metu svarbus visų mūsų susitelkimas. Suprantame, kad šiuo metu Izraelyje esantys žmonės susiduria su neužtikrintumu ir įtampa, todėl jiems itin svarbi psichologinė parama. Kviečiame ir kitus Lietuvos verslus sutelkti jėgas ir prisidėti tuo, kuo gali“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Emocinę pagalbą Izraelyje esantiems „Tele2“ klientams teikia „Jaunimo linijos“ savanoriai.

Suprantame, kad šiuo metu Izraelyje esantys žmonės susiduria su neužtikrintumu ir įtampa, todėl jiems itin svarbi psichologinė parama.

 

„Neramumų akivaizdoje žmonės patiria daugiau nerimo, nežinios jausmo, vidinę įtampą ar net baimę dėl savo ateities. Natūralu, kad tokiu metu gali būti sunku patiems susitvarkyti su savo emocijomis, todėl prieiga prie psichologinės pagalbos įrankių – labai svarbi“, – sakė Rita Stanelytė, „Jaunimo linijos“ komunikacijos vadovė.

Nuo spalio 7 d. iki spalio 14 d. 23.59 val. operatorius taip pat kompensuoja tarptautinio ryšio pokalbius ir žinutes į Izraelį. Kompensacija galioja ir tarptinkliniam ryšiui – nemokamai skambinti, rašyti žinutes ir naudotis internetu gali šiuo metu Izraelyje esantys „Tele2“ klientai.

Skambučių, SMS ir interneto duomenų kaštai mobiliojo ryšio operatoriaus tinkle kompensuojami privatiems ir verslo klientams. Jiems papildomų veiksmų imtis nereikia – kompensacija už šį laikotarpį bus pritaikyta mėnesio pabaigoje, išrašant sąskaitą.

Nulinis tarptautinio ir tarptinklinio ryšio tarifas skambučiams, SMS ir mobiliesiems duomenims su Izraeliu galioja išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams.

Operatorius sprendimą kompensuoti ryšio paslaugas priėmė reaguodamas į situaciją Izraelyje, kuomet teroristinė grupuotė „Hamas“ šalyje įvykdė teroristinius išpuolius.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

:)))

ir kiek mum kainuoja ta "emocine pagalba"???

Anonimas

Tai šitas nuotraukoje yra žydpalaikis konservas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS