„Tele2“ pristato eSIM paslaugą „Apple“ išmaniuosiuose laikrodžiuose | Diena.lt

„TELE2“ PRISTATO ESIM PASLAUGĄ „APPLE“ IŠMANIUOSIUOSE LAIKRODŽIUOSE

  • 0

Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ klientai nuo šiandien jau gali naudotis eSIM paslauga išmaniuosiuose naujos kartos „Apple“ laikrodžiuose. Ši paslauga leidžia savo laikrodyje gauti skambučius ir pranešimus net tada, kai telefono neturite kartu su savimi.

Suteikia lankstumo

Nuo birželio 10 dienos „Tele2“ klientai eSIM paslauga išmaniesiems laikrodžiams gali naudotis „Apple“ įrenginiuose.

„Geros kainos strategija ir klientams aktualūs produktai yra mūsų DNR nuo pat atėjimo į rinką. Tai tęsiame ir toliau – rūpinamės, kad mūsų klientai aktualiomis paslaugomis galėtų naudotis už sąžiningą kainą. eSIM paslauga padeda klientams technologijomis naudotis dar lanksčiau“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Petras Masiulis, „Tele2“ archyvo nuotr.

eSIM yra virtuali SIM kortelė, dėl kurios šią technologiją palaikantis laikrodis tampa savarankišku mobiliu įrenginiu, kuris pats jungiasi prie ryšio tinklo. Susiejus telefoną ir eSIM naudojantį laikrodį tarpusavyje su „vieno numerio“ paslauga, galima gauti skambučius, programėlių pranešimus ir SMS į abu įrenginius tuo pačiu metu. Paslauga galima naudotis net tada, kai telefonas yra toli, pavyzdžiui, sportuojant ar būnant gamtoje, nes įrenginiai susieti tuo pačiu numeriu.

Kaip pradėti naudotis?

„Tele2“ klientai jau gali įsigyti naujosios kartos „Apple“ išmaniuosius laikrodžius. Galima rinktis įvairių spalvų ir dydžių „Apple Watch SE“, „Apple Watch Series 9” ir „Apple Watch Ultra 2“ laikrodžių modelius.

Pradėti naudotis eSIM paslauga savo išmaniajame laikrodyje labai paprasta – tai galima padaryti vos kelių mygtukų paspaudimais. Savo „iPhone“ telefone, susietame su laikrodžiu, atverkite „Apple Watch“ programėlę, joje spauskite „Mobile Service“ arba „Finish Setting Up Your Apple Watch“. Čia pasirinkite „Setup Mobile Service“ ir atlikite kitus ekrane prašomus veiksmus.

Įsigydami „Apple“ išmanųjį laikrodį, „Tele2“ klientai galės pasinaudoti išskirtinėmis sąlygomis. Užsisakius dabar, su sutartimi paslauga 6 mėn. bus teikiama nemokamai. Klientai taip pat gaus 3 mėn. nemokamą įrenginio draudimą.

GALERIJA

  • Petras Masiulis.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS