„Tele2“ reiškia palaikymą ir jungiasi prie iniciatyvos „Keliu vėliavą už Ukrainą NATO“ | Diena.lt

„TELE2“ REIŠKIA PALAIKYMĄ IR JUNGIASI PRIE INICIATYVOS „KELIU VĖLIAVĄ UŽ UKRAINĄ NATO“

  • 0

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ jungiasi prie liepos 7-13 dienomis „Blue/Yellow“, „Stiprūs kartu“ ir LRT organizuojamos akcijos „Keliu vėliavą už Ukrainą NATO“.

Minėtomis dienomis, Vilniuje vyksiančio NATO viršūnių suvažiavimo pasiruošimo ir paties renginio metu, „Tele2“ salonų visoje Lietuvoje ir „Smart Master“ salono Vilniaus Gedimino prospekte ekranuose ryšio operatorius „iškels“ virtualią Ukrainos vėliavą. Šitaip, kartu su visa Lietuva, operatorius išreiškia palaikymą Ukrainai, siekiančiai tapti NATO nare.

„Pagalba Ukrainą remiančioms organizacijoms ir visapusiškas Ukrainos palaikymas išlieka itin svarbus. Vilniuje vyksiantis NATO viršūnių suvažiavimas – puiki proga pasauliui dar kartą parodyti, kad mes, lietuviai, esame vieningi“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Pagalba Ukrainą remiančioms organizacijoms ir visapusiškas Ukrainos palaikymas išlieka itin svarbus.

„Tele2“ nuo karo Ukrainoje pradžios teikia įvairią pagalbą ukrainiečiams ir jiems padedančioms organizacijoms.

„Tele2“ palengvino tarptinklinio ryšio išlaidų kompensavimo tvarką visoms organizacijoms ir asmenims iš Lietuvos į Ukrainą vykstantiems su pagalbos misija. Dėl išlaidų už „Tele2“ tarptinklinio ryšio skambučių, SMS ir interneto paslaugas kompensavimo į operatorių reikia kreiptis el. paštu – ukraina@tele2.lt. Į Lietuvą atvykę ukrainiečiai dėl specialių paslaugų sąlygų taip pat gali kreiptis į bet kurį „Tele2“ saloną.

Ukrainoje esantiems „Tele2“ klientams šiuo metu galioja specialūs tarptinklinio ryšio (angl. roaming) tarifai. Iš Ukrainos skambinant į Lietuvą ar šalies viduje minutės kaina siekia 0,04 Eur, skambučių į trečiąsias šalis ir atsilieptų skambučių kaina – 0,03 Eur, SMS – 0,0025 Eur, tarptinklinio ryšio interneto duomenų perdavimas kainuoja 0,001 Eur už 1MB, tai yra 1 Eur už 1GB.

Specialūs tarptinklinio ryšio įkainiai galioja visiems „Tele2“ privatiems, verslo ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams. „Pildyk“ naudotojams SMS siuntimas nieko nekainuoja. Visi paminėti specialūs tarifai galios iki šių metų pabaigos.

Operatoriaus klientai iš Lietuvos ir toliau skambins ir rašys į Ukrainą pigiau, minutės kaina liks 0,05 Eur, SMS žinutės – 0,10 Eur. Specialūs tarptautinio ryšio tarifai galios iki šių metų galo.

Nuo karo pradžios mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ „Raudonajam Kryžiui“ ir „Stiprūs kartu“ perdavė nemokamų „Pildyk“ SIM kortelių. Organizacijos pasirūpino, kad kortelės operatyviai pasiektų į Lietuvą atvykusius ukrainiečius.

„Tele2“ į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams skyrė 200 „Laisvo interneto“ maršrutizatorių. Taip pat gyventojus kvietė ukrainiečiams aukoti nebenaudojamus, tačiau veikiančius įrenginius. Salonuose surinktus prietaisus įmonės darbuotojai kruopščiai atrinko, patikrino ir perdavė „Stiprūs kartu“ ir „Raudonojo Kryžiaus“ organizacijoms. Per šį akcijos laiką iš viso surinkta ir organizacijoms perduota apie 1000 telefonų ir planšetinių kompiuterių.

Siekiant užtikrinti efektyvų ir greitą darbą „Stiprūs kartu“ įkurtoje pagalbos linijoje, operatorius prisidėjo tiek techniniais sprendimais, tiek ir kontaktų centro konsultantų pajėgomis. Kontaktų centro darbuotojai teikė informaciją į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams bei lietuviams, norėjusiems padėti.

Gairės: tele, Keliu vėliavą už Ukrainą, iniciatyva, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS