Traukinys Vilnius–Ryga nuo balandžio stos Jonavoje ir Kėdainiuose | Diena.lt

TRAUKINYS VILNIUS–RYGA NUO BALANDŽIO STOS JONAVOJE IR KĖDAINIUOSE

  • 4

Nuo gruodžio pabaigos kursuojantis traukinys Vilnius–Ryga nuo balandžio 1 dienos stos Jonavoje ir Kėdainiuose, penktadienį pranešė bendrovė „LTG Link“.

Pasak jos, kelionės trukmė nepailgės – jis galės važiuoti greičiau rekonstravus geležinkelio ruožą Gaižiūnai–Kaišiadorys.

„Traukinys šioje atkarpoje galės judėti greičiau, todėl atsirado galimybė papildomai sustoti Jonavoje ir Kėdainiuose išlaikant tokį patį maršruto laiką – kelionės trukmė su papildomais sustojimais iš Vilniaus į Rygą nekis“, – teigia įmonė.

„LTG Link“ vadovė Kristina Meidė sako, kad Jonavos ir Kėdainių gyventojai nuo penktadienio jau gali įsigyti bilietus iš savo miestų.

Papildomų stočių įtraukimas kol kas bandomasis projektas, jis truks iki metų pabaigos. 

„LTG Infra“ atlikti infrastruktūros gerinimo darbai leidžia išbandyti pilotinius sustojimus su miestais, kuriuose iki šiol nebuvo patogaus persėdimo galimybės, neprailginant tarptautinio maršruto trukmės“, – sakė K. Meidė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ramunas Rudokas

Konkretus ciortai jus komentuotojai esat, pasidziaukit biski gyvenimu bent karta

Ne

Traukinys o vėžlys su klumpėm

Anonimas

O kam ta Ryga reikalinga isvys? Padarytu i Vokietija tumpa kelia. Kada pastatys tilta per Baltijos jura tarkim i Rostoka arba i Kyli? Tepadaro pati ilgiausi tilta ir skiriasi nuo kitu Europos salio. Klaipeda - Kylis, Klaipeda - Rostokas. As suprantu kad daug kainuoja. Bet juk visos bapkes eina i Ukraina, i ginklus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS