Trikdo IKEA reklama su V. Cololo atvaizdu: turėkite pagarbos! | Diena.lt

TRIKDO IKEA REKLAMA SU V. COLOLO ATVAIZDU: TURĖKITE PAGARBOS!

Dalį tautiečių papiktino prekybos tinklo IKEA „Facebook“ paskyroje besisukanti reklama. Joje pranešama apie prasidedančią atranką į trečiąjį projekto „Namų idėja su IKEA“ sezoną, kurioje matomas pirmadienį netikėtai miręs aktorius ir humoristas Vitalijus Cololo. 

Sukėlė liūdesį ir pyktį

„Čia rimtai!!!, – stebėjosi Lukas. – Žmogus miręs, o IKEA net nesugeba atšaukti iš „Facebook“ užsakytos reklamos. Šitą vaizdo įrašą socialinio tinklo sraute man išmetė gruodžio 4 naktį, 01.20 val. Reklama paleista lapkričio 15 d. „Puikus“ IKEA viešųjų ryšių darbas.“

Prekybos tinklo socialinio tinklo paskyroje taip pat galima rasti pasipiktinimų. „IKEA, aš tai noriu, kad šitą vaizdo įrašą pašalintumėte. Pagarbos turėkite“, – rašė Tomas.

Internautė Marija teigė, kad jai labai liūdna. „Nejaugi niekas dar nežino, kad jau V. Cololo nėra tarp mūsų“, – IKEA „Facebook“ paskyroje rašė moteris.

Stop kadras

Atsiprašė ir reklamą pašalino

Trečiadienio rytą portalas bandė susisiekti su IKEA atstovais, tačiau telefono ragelio atstovai nekėlė. Portalas išsiuntė klausimus raštu. 

Nejaugi niekas dar nežino, kad jau V. Cololo nėra tarp mūsų.

Šiek tiek prieš 10 val. kvietimas dalyvauti laidos atrankoje iš socialinio tinklo buvo pašalintas.

„Apgailestaujame, jeigu TV ar socialinių tinklų turinys sukėlė neigiamus jausmus žiūrovams. Suprantame, kad ši tema yra itin jautri. Nuoširdžiai užjaučiame Vitalijaus šeimą, artimuosius. Mums, visai IKEA komandai, V. Cololo buvo ir visada bus mylimas ir gerbiamas kolega, su kuriuo kurtos dvi TV sezono laidos, bendrauta ir dirbta TV studijoje ir už jos ribų“, – 11 val. portalui atsiųstame laiške rašė IKEA Ryšių su visuomene vadovė Baltijos šalims Renata Dantė.

R. Dantė pridūrė, kad netikėta V. Cololo mirtis jokiu būdu nenubraukia jo kūrybos, darbų ir laidų, kurias jis kūrė.

„Jo atminimas bus išsaugotas ne tik mūsų laidose, tačiau daugelyje skirtingų kūrybinio palikimo formų. Reaguojame į žmonių atsiliepimus, vaizdo įrašai su V. Cololo šiandien jau yra pašalinti iš IKEA paskyros „Facebook“ socialiniame tinkle“, – R. Dantė dar kartą atsiprašė dėl sukeltų neigiamų reakcijų.

Nepabudo po operacijos

Primename, kad 45-erių humoristas ir aktorius V. Cololo netikėtai mirė pirmadienį.  Vyras su žmona atostogavo Ispanijoje pas bičiulį, grupės „Išjunk šviesą“ lyderį Valdą Burnį.

Portalui delfi.lt V. Burnys teigė, kad atostogaujant, praėjusią savaitę, V. Cololo pasireiškė ūminė liga, po kurios staigiai prireikė operacijos. „Pati operacija truko gana ilgai – apie penkias valandas ir jos širdis neatlaikė“, – teigė šoko ištiktas ir sunkiai žodžius renkantis atlikėjas.

Pasipiktino loterijos bilietais su V. Šapranausko atvaizdu

Šis atvejis yra ne pirmas, kai naudojamas mirusio žinomo žmogaus atvaizdas sukelia lietuvių pasipiktinimą. 2013 metais nusižudžius aktoriui Vytautui Šapranauskui, prekybos centruose buvo galima rasti loterijos bilietų su jo atvaizdu. „Žalgirio loto“ loterijos „Taip arba ne“ bilietus, ant kurių buvo matyti besišypsančio V. Šapranausko atvaizdas, tautiečiai galėjo nusipirkti ir praėjus metams po garsaus aktoriaus mirties.

GALERIJA

  • Trikdo IKEA reklama su V. Cololo atvaizdu: turėkite pagarbos!
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Valdas

auskariukas aussy?

...

Nuomonei: negi galima uždraust Seimo narei reikštis?.. :s :/

Nuomonė

Manau, kad komentaruose pernelyg labai jau įsisiautėjo save siūlančių parsidavinėjančių mergelių reklamos. Jos gadina ne tik "Kauno dienos" reputaciją, bet rodo didelę nepagarbą mirusiajam. Nejaugi negalima kaip nors įspėti ar sudrausminti tų parsidavinėjančių "prekybininkų"?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS