Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis | Diena.lt

UKMERGĖJE – DVIGUBA ŠVENTĖ: „AČIŪ“ TURAS IR „MAXIMOS“ GIMTADIENIS

  • 0

Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ organizuojamas „Ačiū“ turas po Lietuvą pasiekė Ukmergę. „Maxima“ už ilgametę partnerystę dėkoja Ukmergės rajone veikiantiems savo tiekėjams ir visiems pirkėjams, kuriuos vaišina 300 kilogramų šventiniais tortais ir siūlo specialių, tik Ukmergei skirtų akcinių prekių po 1 eurą. Jomis visą savaitgalį, lapkričio 15-17 d., bus prekiaujama „Maxima XX“ parduotuvėje, adresu Žiedo g. 1. „Ačiū“ turas Ukmergėje bus itin šventiškas – jis sutampa su prekybos tinklo gimtadieniu, kuris bus minimas šį sekmadienį.

„Nuo pirmosios „Maximos“ parduotuvės, kuri prieš 18 metų buvo atidaryta Ukmergėje, jaučiamės esantys Ukmergės bendruomenės gyvenimo dalis. Labai vertiname bendradarbiavimą su ukmergiškiais: mūsų pirkėjais, tiekėjais ir darbuotojais. Smagu ir simboliška, kad 27-asis „Maximos“ gimtadienis sutampa su „Ačiū“ turu, kuris skirtas padėkoti už sėkmingą bendrą darbą. Tik bendradarbiaudami galime augti ir tobulėti. Siekiame partnerystės ir esame už ją dėkingi visai Ukmergės krašto bendruomenei. Atvažiavome su dovanomis ir vaišėmis, kad padėkotume Ukmergei. Kviečiame visus švęsti kartu!“, – kalbėjo Kristina Meidė, lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ generalinė direktorė.

„Ačiū“ turo šventė prasidėjo Ukmergės kraštotyros muziejuje. K. Meidė kartu su Ukmergės rajono savivaldybės meru Rolandu Janicku įteikė padėkas ir apdovanojimus Ukmergėje veikiantiems gamintojams ir ilgamečiams „Maximos“ tiekėjams – bendrovėms „Ukmergės duona“, „Zujų paukštynas“ („Groward group“), „Rokiškio pieno gamybos“ Ukmergės filialui ir bitininkui Linui Kazėnui.

Vėliau, vidudienį, „Maxima XX“ parduotuvėje (Žiedo g. 1) prasidėjo prekyba specialiai į Ukmergę atvežtomis prekėmis po 1 eurą. Šventė prasidėjo nuo saldžių vaišių – prekybos tinklo konditerijos meistrai iškepė 300 kilogramų šventinių tortų, kuriais vaišinosi visi norintys.

Padėka Ukmergės krašto gamintojams

Ryte K. Meidė kartu su R. Janicku sukvietė krašto gamintojus, kuriems dėkojo už puoselėjamą savo krašto lietuvišką produkciją, kurią noriai perka ir vertina prekybos tinklo pirkėjai.

Ukmergės kraštotyros muziejuje vykusiame renginyje kalbėta apie Lietuvoje užaugintos ir pagamintos produkcijos svarbą bei galimybes dar labiau plėsti prekybą jais prekybos tinkle, kur jau dabar apie 80 proc. šviežio maisto asortimento yra Lietuvos gamintojų ir ūkininkų produkcija.

„Svečiai iš „Maximos“ patvirtino, ką galvojau – ukmergiškiai tikrai noriai renkasi mūsų savivaldybėje pagamintus maisto produktus. Tai reiškia, kad žmonės ne tik pasitiki saviškiais, bet ir žino juos, nepagaili laiko pasirinkti kraštiečių produkciją. Taip palaikome ne tik pažįstamus ir kaimynus, bet ir visos savivaldybės žmonių gerovę. Didžiuojuosi, kad Ukmergės gamintojų produkcija parduodama bei mėgstama ir plačiau, visoje Lietuvoje. Bendradarbiavimas su „Maxima“ krašto gamintojams leidžia būti žinomiems ir už Ukmergės ribų. Kuo geriau seksis mūsų verslui, tuo geriau gyvens visas kraštas. Linkiu sėkmės mūsų gamintojams!“, – sakė Ukmergės rajono savivaldybės meras R. Janickas.

Pirkėjų mėgstami gaminiai

Prekybos tinklo padėkos buvo įteiktos bendrovių „Ukmergės duona“, „Zujų paukštynas“ („Groward group“), „Rokiškio pieno gamybos“ Ukmergės filialo atstovams ir bitininkui L. Kazėnui.

Simbolinius „Ačiū“ apdovanojimus gavusios bendrovės yra ilgamečiai prekybos tinklo tiekėjai bei partneriai. Jų produkcija yra pirkėjų žinoma ir noriai perkama ne tik Ukmergėje, bet ir visoje Lietuvoje.

Prekybos tinklo pardavimų duomenys patvirtina, kad, pavyzdžiui, Ukmergėje populiariausia juoda duona yra kaip tik „Ukmergės duonos“ gaminama. Iš „Zujų paukštyno“ („Groward group“) iškeliaujantys kiaušiniai yra vieni paklausiausių visame prekybos tinkle. Tuo tarpu Ukmergėje įsikūręs „Rokiškio pieno gamybos“ padalinys turi bene moderniausią Lietuvoje varškės produktų gamybos cechą. Čia gaminamas tradicinis lietuviškas varškės sūris, kuriam yra suteiktas specialus „Saugomos geografinės nuorodos“ ženklas. Ukmergiškio bitininko L. Kazėno medaus išskirtinumas – ekologiškumas. Medus ir kiti bičių produktai yra gaminami Žaliojoje girioje.

Specialiai Ukmergei parengta akcija

Ypatingi šio savaitgalio „Ačiū“ turo pasiūlymai yra sukurti ir skirti tik Ukmergei.

„Ačiū“ turo kainos taikomos nuo penktadienio vidudienio – 12 valandos – iki parduotuvės uždarymo sekmadienį, lapkričio 17 d., arba iki tol, kol bus akcinių prekių. Siekiama, kad jų ištisą savaitgalį užtektų visiems norintiems, todėl kiekvienas pirkėjas, turintis „Ačiū“ kortelę, gali nusipirkti tik tam tikrą kiekį prekių.

„Ačiū“ turas šiemet jau aplankė Anykščius, Visaginą, Kėdainius, Marijampolę, Druskininkus ir Radviliškį. Kampaniją planuojama ir toliau tęsti burtu keliu parenkant kitus Lietuvos miestus ir miestelius.

Prekybos tinklas sieks aplankyti kuo daugiau šalies savivaldybių ir stiprinti bendradarbiavimą su Lietuvos gamintojais šalies regionuose bei miestelių bendruomenėmis. Įgyvendindamas kampanijos „Ačiū, Lietuva“ iniciatyvas, prekybos tinklas siekia paskatinti pirkėjus rinktis Lietuvos gamintojų ir ūkininkų produkciją. Ypač – savo regiono gamintojų gaminius, taip prisidedant prie savo krašto ir šalies ekonomikos augimo.

GALERIJA

  • Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis
  • Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis
  • Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis
  • Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis
  • Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis
  • Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis
  • Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis
  • Ukmergėje – dviguba šventė: „Ačiū“ turas ir „Maximos“ gimtadienis
"Maximos" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS