Uostamiesčio gatvėse pakvipo duona | Diena.lt

UOSTAMIESČIO GATVĖSE PAKVIPO DUONA

Žmones nustebino netikėtai miesto gatvėse pasirodžiusios duonos dalintojos – pirmieji smalsuoliai skubėjo ragauti "Klaipėdos duonos" naujienos "Išsikepk pats!". Garuojanti šviežia duonelė miestiečius ne tik pasotino, bet ir nuteikė gerai dienos pradžiai.

Kelis rytus iš eilės autobusų stotelėse klaipėdiečiai buvo pasitinkami su šviežia duona. Akcijos organizatoriai – bendrovė "Klaipėdos duona" kvietė žmones paragauti naujo natūralaus gaminio.

Pagrindinėse miesto gatvėse užkalbinti praeiviai neliko abejingi – mielai skanavo, vaišinosi duona, vienos kitos gardžios riekės neatsisakė ir mažieji. "Kaipgi nenusišypsosi, jei ankstyvas rytas prasideda nuo vaišių. Iškart smagiau eiti į darbą", – pasidžiaugė klaipėdietė Ilona.

Duona pasimėgavę miestiečiai pildė linksmus atvirlaiškius: nurodę gavėjo adresą galėjo išsiųsti jį bet kuriam savo šeimos nariui, draugui ar kolegai. Gavusiam tokį atviruką tereikia ateiti į šiltos duonos krautuvėlę ir atsiimti dovaną. Ant atvirlaiškio yra nurodyti firminių parduotuvių adresai, kur galima tai padaryti.

"Išsikepk pats!" – šią savaitę šiltos duonos krautuvėlėse pasirodžiusi unikali naujiena. Ją įsigiję pirkėjai patys gali nesunkiai paruošti ir kasdien mėgautis šilta duona, tarsi ji būtų ką tik iš krosnies.

Naujas produktas jau spėjo sulaukti teigiamų pirkėjų atsiliepimų. Krautuvėlės, kur galima nusipirkti šio gaminio, tapo klaipėdiečių traukos objektu – duonos kepalėlių greitai neliko.

"Ir patys nesitikėjome tokios teigiamos žmonių reakcijos. Pirmąją dieną, kai tik pasirodė duona, ji buvo išpirkta, tad teko į parduotuvėles vežti papildymą", – šypsojosi "Klaipėdos duonos" pardavimų direktorė Lina Šličienė.

Tokia akcija, kai šilta duona dalijama lauke, Klaipėdoje vyksta pirmą kartą ir miestiečius džiugins dar visą rugsėjį.

Anot L.Šličienės, nuo šiol kiekvienas savo namuose nesunkiai galės turėti tik ką iškeptos traškios duonos bet kuriuo paros metu.

"Šio gaminio įsigyti galima tik „Klaipėdos duonos“ firminėse krautuvėlėse. Paruošti ją labai paprasta: įkaitinate orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros, tada 15-ai minučių įdedate duonelę į orkaitę, išėmę iš orkaitės dar penkias minutes palaukiate, kol ji atauš, ir galite ragauti", – paaiškino bendrovės atstovė.

GALERIJA

  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
  • „Klaipėdos duonos“ akcija
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS