„Urban HUB“ Kaune pildosi nuomininkais: įsikurs „Iki“ prekybos tinklas | Diena.lt

„URBAN HUB“ KAUNE PILDOSI NUOMININKAIS: ĮSIKURS „IKI“ PREKYBOS TINKLAS

  • 30

Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos tinklas „Iki“ naujausią savo parduotuvę atidarys „Urban HUB“ komercijos miestelyje Kauno rajone. Šiuo nuomos sandoriu „Urban HUB“ pradedamos formuoti prekybos parko erdvės, skirtos patogiam kasdieniam apsipirkimui. Investicijos į 2 000 kv. m. parduotuvę ir erdves šalia sieks per 1 mln. eurų.

Prekybos centras – gyventojams ir darbuotojams

„Kartu su „Iki“ komanda atidarysime ne tik naują parduotuvę, bet ir pradėsime formuoti į kasdienę apsipirkimo patirtį orientuotą prekybos erdvę šiaurinėje Kauno rajono dalyje. Čia įsikurs verslai, kurie taupys klientų laiką. Vienoje vietoje koncentruosime tai, ko pirkėjui reikia greitai ir patogiai – nuo kasdienių paslaugų iki svarbiausių maisto ir buities prekių dideliame prekybos centre. Kauno ir jo rajono gyventojų „Iki“ jau pamėgtas tinklas, todėl pasitikime ir tikime, kad kartu su didžiuoju nuomininku sukursime išskirtinę patirtį „Urban HUB“ klientams ir bendruomenei“, – sakė „Urban HUB“ vadovas Giedrius Muliuolis.

„Naujausia planuojama „Iki“ parduotuvė „Urban HUB“ komercijos mieste padės mums dar labiau sustiprinti savo pozicijas Kauno regione. Klientams patraukli lokacija, patogus susisiekimas bei išskirtinė projekto architektūra, tikime, išpildys mūsų klientų lūkesčius. Su kiekviena nauja ir modernia parduotuve siekiame būti kuo arčiau savo klientų ir jiems pasiūlyti geriausią apsipirkimo patirtį bei aukščiausios kokybės prekes“, – teigė „Iki Lietuva“ Vykdančioji direktorė, atsakinga už „Iki“ parduotuvių tinklą, Lina Muižienė.

Lina Muižienė. Organizatorių archyvo nuotr.

Planuojama, kad „Iki“ prekybos centras „SBA Urban“ plėtojamame „Urban HUB“ miestelyje duris atvers 2025 metų pradžioje.

Prekybos parko koncepcija

„Iki“ prekybos centras įsikels į šiek tiek daugiau nei 1700 kv. m. siekiančias erdves, o zonoje šalia kasų – daugiau nei 200 kv. m. patalpos įvairiems mažiesiems nuomininkams – vaistinei, specializuotoms maisto prekėms, kasdienėms paslaugoms.

Giedrius Muliuolis. Organizatorių archyvo nuotr.

„Prekybos parko koncepciją grindžiame patogia ir greita apsipirkimo patirtimi tiek „Urban HUB“ komercijos miestelyje įsikursiančių verslų klientams, tiek A6 keliu kasdien į darbus ir iš jų keliaujantiems žmonėms. Viskas, ko gali prireikti – šalia. Nuo maisto prekių parduotuvės iki siuvyklos ar vaistinės“, – sakė G. Muliuolis.

Prekybos parko koncepciją grindžiame patogia ir greita apsipirkimo patirtimi tiek „Urban HUB“ komercijos miestelyje įsikursiančių verslų klientams, tiek A6 keliu kasdien į darbus ir iš jų keliaujantiems žmonėms.

 

Į naująjį prekybos centrą ir šalia kuriamą prekybos parką bus lengva patekti, nes jis planuojamas šalia judraus A6 (Kaunas–Jonava) kelio ruožo. Tiesa, „Urban HUB“ vidinėse alėjose, taip pat A1 magistralės pusėje formuojamos specializuotos prekybos ir darbo erdvės – čia daugiau verslų, kuriems aktuali „stock-offce“ koncepcija ir miestelyje jie planuoja ne tik prekiauti, bet ir sandėliuoti, o kai kurie ir įsikurti biurus. „Stock-office“ koncepcija apjungia biurų, sandėlių, prekybos ar net gamybines erdves, o miestelyje įsikursiantis kasdienių prekių prekybos centras taps traukos objektu šalia kurtis paslaugų tiekėjams ir specializuotų prekių parduotuvėms.

„Urban HUB“ prekybos parko erdves planuojama išplėtoti per pirmuosius du projekto etapus, antrojo statybos darbai prasidės jau kitų metų pradžioje, o erdvės duris atvers 2025 m. Šiuo metu sparčiai kyla pirmasis, 20 000 kv. m. etapas. Biurų, prekybos ir logistikos miestelis „Urban HUB“ Kauno rajone – didžiausias tokio tipo projektas Baltijos regione. Daugiau nei 70 000 kv. m. erdvėse, planuojama, įsikurs per 100 skirtingo tipo verslų, o investicijos į projektą sieks apie 90 mln. Eurų.

Planuojama, kad „Iki“ prekybos centras „SBA Urban“ plėtojamame „Urban HUB“ miestelyje duris atvers 2025 metų pradžioje. Organizatorių archyvo nuotr.

Lygiagrečiai „Urban HUB“ Kauno rajone, plėtojamas ir 20 000 kv. m. „stock-office“, prekybos parkas ir Vilniuje, šalia Ukmergės gatvės. Planuojama, kad statybų darbai čia prasidės jau šį mėnesį, o pirmieji verslai kursis 2024 m. viduryje.

GALERIJA

  • L. Muižienė.
  • „Urban HUB“ Kaune pildosi nuomininkais: įsikurs „Iki“ prekybos tinklas
  • G. Muliuolis.
Organizatorių archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Mindaugas

Urban Hub išvertus reiškia miesto centras. Kažkaip toloka iki centro. Verkia lietuvių kalba..

O

kaip išversti į lietuvių kalbą "Urban HUB"?

ZZ

Dar labiau padidės kamščiai, jau ir taip neįmanoma pravažiuoti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS