Per vieną „Teleloto“ žaidimą – penki laimėti automobiliai: apie sėkmę pranešė ir pacientas | Diena.lt

PER VIENĄ „TELELOTO“ ŽAIDIMĄ – PENKI LAIMĖTI AUTOMOBILIAI: APIE SĖKMĘ PRANEŠĖ IR PACIENTAS

  • 2

„Važiuoju naujos mašinos“, – taip kaunietė Birutė juokavo sekmadienį, ruošdamasi į „Teleloto“ žaidimo filmavimą. O galiausia šis pokštas pasirodė besąs pranašiškas. Studijos žaidime moteris laimėjo „Audi Q2“ – vieną iš penkių tą vakarą žaidėjams iškeliavusių automobilių.

Džiaugiasi, kad neprarado vilties

Birutė buvo atrinkta dalyvauti šventiniame studijos žaidime „Židinys“. Moteris pasirinko trečiu numeriu pažymėtą maišelį, kuriame ir slėpėsi naujas automobilis.

„Turiu 36 metų vairavimo stažą ir vairuoju kasdien. O dabartinis automobilis jau tikrai pavargęs. Tad atvykau tikėdamasi naujo“, – pasakojo laimėtoja.

Beje, bilietą, kuris atvedė į „Teleloto“ studiją, Birutė pirko po pertraukos. 

„Per vieną gimtadienį pasidovanojau loterijos bilietų ir nieko nelaimėjau. Tada buvau susinervinusi, kuriam laikui praradusi viltį. Bet galiausia ji sugrįžo – ir dar su lauktuvėmis“, – džiaugėsi „Audi Q2“ laimėtoja.

„Audi Q2“. „Teleloto“ archyvo nuotr.

Bilietas – tarp dovanų

Dar viena „Teleloto“ žaidėja, praėjusį sekmadienį taip pat laimėjusi automobilį „Audi Q2“ – kaunietė Gitana. Ji laimingą bilietą įsigijo per šventinį apsipirkimą.

„Vaikščiojau po parduotuves ieškodama draugei Kalėdų dovanos. Ir tuo pačiu paėmiau keturis „Teleloto“ bilietus – mamai, dviem vaikams bei sau. Dažnai taip darau, visi šeimoje mėgstame loterijas“, – pasakojo žaidėja.

Tiesa, lemtingą sekmadienio vakarą prie televizoriaus ekrano laiką leido tik aštuntą dešimtį skaičiuojanti Gitanos mama. Ji ir tapo sėkmės akimirkos liudininke.

„Kai pamatė, kad sutampa numeris biliete ir ekrane – pradėjo mane šaukti. Gerai, kad turime galimybę atsisukti programą. Tai dar kelis kartus tikrinomės“, – juokėsi Gitana.

Apie laimėjimą pranešė pacientas

Automobilį „Audi Q2“ laimėjo ir Janina iš Vilniaus rajono. Ji loterijos bilietą įsigijo susižavėjusi pagrindiniu „Teleloto“ šventinės akcijos prizu – butu Ispanijoje.

„Žinoma, nesiskundžiu ir automobiliu, – šypsojosi laimėtoja. – Sekmadienį dirbau, tad laidos nežiūrėjau. Bet vienas iš pacientų man pasakė, kad Nemenčinėj pirktas bilietas laimėjo. Sukirbėjo mintis, kad gal aš. O pirmadienį pasitikrinau ir pasirodė, kad ta mintis buvo teisinga.“

„Audi Q5“. „Teleloto“ archyvo nuotr.

Per likusius keturis šventinius žaidimus „Teleloto“ žaidėjams atiteks dar 20 naujų automobilių – 16 „Audi Q2“ ir 4 „Audi Q5“.

GALERIJA

  • Per vieną „Teleloto“ žaidimą – penki laimėti automobiliai: apie sėkmę pranešė ir pacientas
  • Per vieną „Teleloto“ žaidimą – penki laimėti automobiliai: apie sėkmę pranešė ir pacientas
„Teleloto“ archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

PACIENTAS

Pacientas ligoninėj pranešė , kurioj ?

Sitiek

laimetoju,o niekas ne vieno nepazista! Nekeista?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS