„Vikinglotto“ 5+1 prizas – jaunos šeimos būstui | Diena.lt

„VIKINGLOTTO“ 5+1 PRIZAS – JAUNOS ŠEIMOS BŪSTUI

  • 0

Tik Lietuvai skirtas 5+1 „Vikinglotto“ prizas, 27 983 eurai, jau džiugina studentę iš Klaipėdos – Laurą. Į loterijos atstovybę Vilniuje, atostogų nuotaikomis tebegyvenanti Laura atvyko kartu su vyru. Jie abu vieningai tvirtino, kad vis dar nėra tikri, ar suvokia užklupusią sėkmę.

„Tik vakar grįžome iš atostogų Kretoje, šiandien patikrinome turėtą „Vikinglotto“ bilietą ir nieko nelaukę atvažiavome į Vilnių. Dar net nebuvo laiko gerai viską apgalvoti ir suvokti laimėjimą“, – sakė laimėtoja.

Žaidėja pasakojo, kad sunkiausia – apibūdinti jausmą, užklumpantį bilietą tikrinant internetu ir ekrane pamačius laimingus skaičius.

„Buvo labai keista pamatyti laimėjimo sumą. Esu įpratusi sužinoti, kad laimėjau 1 ar 2 eurus, tačiau šį kartą bilietą tikrinau net kelis kartus, nes negalėjau patikėti savo akimis. Stebina ir tai, kad retai perku „Vikinglotto“ bilietus. Dažniausiai renkuosi „Teleloto“, dėl to laimėjimas – dar džiugesnis“, – mintimis dalijosi klaipėdietė.

Žaidėja labiausiai džiaugėsi, kad laimėtą sumą galės išleisti būsto paieškoms. „Planavome pradėti taupyti būstui. Dabar nebereikės to daryti. Galėsime nieko nelaukę įsigyti naujus namus“, – džiaugėsi moteris.

Net ir pasidalijusi planais apie tai, kur išleis laimėjimą, klaipėdietė vis kartojo, kad patikėti laimėjimu – sunku.

„Vis dar sunku suvokti apie laimėjimą, tačiau tuo pat metu, apie tai galvojant, užlieja šiluma. Atrodo, net ir užklupęs ruduo – mažiau šaltas“, – su šypsena pasakojo laimėtoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS