V. Zabilius palieka „Ober-Haus“, jį pakeitė R. Pleteras | Diena.lt

V. ZABILIUS PALIEKA "OBER-HAUS", JĮ PAKEITĖ R. PLETERAS

Suomijos kapitalo didžiausios Lietuvos nekilnojamojo turto paslaugų bendrovės "Ober-Haus" vadovas Vytas Zabilius traukiasi iš įmonės, o jį nuo liepos 1-osios pakeitė jo pavaduotojas ir valdybos narys Remigijus Pleteras.

"Duodu galimybę jaunimui tobulėti, kiek gi galima būti direktoriumi. Lieku valdybos pirmininku, būsiu atsakingas už "Ober-Haus" darbą asociacijose, taip pat lieku Nekilnojamojo turto plėtros asociacijos valdybos nariu ir Lietuvos nekilnojamojo turto agentūrų asociacijos prezidentu. Taigi, dalyvausiu sprendžiant rimtus klausimus tarp akcininkų, o administracinį darbą patikiu savo pavaduotojui", - BNS sakė V.Zabilius, kuris bendrovei vadovavo nuo jos įkūrimo 1998 metais.

Jis teigė daugiau dėmesio planuojantis skirti nuosavam verslui.

"Esu vienas pagrindinių "Regroup" grupės akcininkų. Grupėje yra projektavimo ir nekilnojamojo turto projektų valdymo įmonės. Tad ten skirsiu truputį savo laiko. Rengiame detaliuosius planus, techninius projektus ir teikiame statybos valdymo paslaugas. Anksčiau gal kiek per mažai dėmesio tam skyriau", - BNS sakė V.Zabilius.

R.Pleteras "Ober-Haus" dirba 9 metus, jis yra įmonės valdybos narys. 2005-2009 metais jis vadovavo įmonės Būsto departamentui bei padaliniui Ukrainoje.

"Ober-Haus" apyvarta 2013 metais siekė 10,62 mln. litų - 48 proc. daugiau nei 2012-aisiais (7,18 mln. litų), įmonė turi 9 biurus. 2007 metais susijungus "Ober-Haus" ir "Realia Group", bendrovė tapo didžiausia ne tik Baltijos šalyse, bet ir visoje Vidurio bei Rytų Europoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS