„Wizz Air“ mokymų centrą papildys naujas simuliatorius | Diena.lt

„WIZZ AIR“ MOKYMŲ CENTRĄ PAPILDYS NAUJAS SIMULIATORIUS

  • 0

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, savo įgulos mokymų centre įrengs pažangų orlaivio kabinos simuliatorių. Bendrovė turi savo nuosavas pilotų rengimo programas, tad atnaujinimai tik sustiprins jos pajėgumus ir pozicijas aviacijos rinkoje.

Stacionarus „A320“ orlaivių šeimos modelio simuliatorius pradės veikti jau šią vasarą. Šis skrydžių treniruoklis papildys jau turimą pilnos komplektacijos realaus skrydžio simuliatorių bei leis bendrovei lanksčiau užtikrinti, kad skrydžių įgulos laikytųsi griežtų standartų. Naujasis simuliatorius suteiks galimybių mokytis papildomai bei prisidės prie užsibrėžtų kompanijos augimo tikslų.

„Neabejojame, kad šis pirkinys, papildysiantis jau turimą realaus skrydžių simuliatorių, iš esmės padidins mūsų mokymų pajėgumus mokymų bazėje Budapešte, – sako David‘as Morgan‘as, „Wizz Air“ skrydžių operacijų vadovas ir vyriausiasis pilotas. – Su savo pasaulinio lygio pilotų mokymais ir standartais jau esame užsitarnavę gerą reputaciją, tad šis simuliatorius tik dar labiau sustiprins mūsų pasiryžimą šiuos standartus, kaip ir tolesnį kompanijos augimą, išlaikyti itin aukštus“.

Turintis tikslią „Airbus A320” lėktuvo pilotų kabinos kopiją, naujasis simuliatorius yra identiškas realiam skrydžių treniruokliui be judesio sistemos. Aukštos kokybės vaizdo ir garso sistemos su atkuriamais įvairiais orlaivio ir aplinkos garsais sukuria itin realistišką skrydžio aplinką. Bendradarbiaujant su „Multi Pilot Simulations“ įsigytas stacionarus skrydžių treniruoklis bus naudojamas įvairioms „A320” orlaivių šeimos modelių pilotų rengimo mokymų programoms, įskaitant ir lėktuvų įgulos mokymams.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS