Iš žlugusių ar bankrutojančių A. Kandroto-Celofano įmonių valstybė neteko 250 tūkst. eurų | Diena.lt

IŠ ŽLUGUSIŲ AR BANKRUTOJANČIŲ A. KANDROTO-CELOFANO ĮMONIŲ VALSTYBĖ NETEKO 250 TŪKST. EURŲ

  • 83

Iš žlugusių ar bankrutuojančių Antano Kandroto įmonių valstybė neatgavo apie 250 tūkst. eurų, sekmadienį pranešė tiriamosios žurnalistikos centras „Siena“.

Tą centras nustatė išanalizavęs kelias įmones, susijusias su kaltinamuoju riaušių prie Seimo byloje A. Kandrotu, pravarde Celofonas: „Dar projektai“, „Vaizdo stebėjimo sistemos“, „Incom“ ir „Stelažai LT“.

„Panaši situacija matoma ir tyčiniu pripažintame „Stebėjimo technologijų“ bankrote. O taip pat – šiemet į bankrotą riedėti pradėjusioje bendrovėje „Lasilita“, kurios savininku A. Kandrotas tapo jau po bankroto bylos iškėlimo“, – nurodoma publikacijoje.

„Sudėjus šias šešias su A. Kandrotu susijusias įmones, jų nesumokėtų mokesčių suma jau viršija 250 tūkst. eurų“, – teigiama joje.

Anot „Sienos“, pirmiausiai įmonės nustodavo teikti finansinius dokumentus Registrų centrui. Po to – pradėdavo kauptis skolos, įskaitant mokesčius ir socialinio draudimo įmokas.

„Galiausiai, kai įmonės finansinės būklės nustatymas tampa beveik neįmanomas, o Celofanas neteikia bankroto administratorių reikalaujamų dokumentų – bankrotas“, – rašoma tekste.

Rašyti komentarą
Komentarai (83)

ona

Rašinėdami apie šį veikėja konservatoriai bando nuslėpti savo milijardines aferas

...

dabar jau ir Lietuvos vėliavą iškėlęs tapsi kremline utele,pasenot jūs konservatorių gerbėjai,nupušot visai,ką padarysi,senatvė

>> o kiek neteks

von smirdanti kremline utele....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS