„Jaguar“ žeriasi apdovanojimus | Diena.lt

„JAGUAR“ ŽERIASI APDOVANOJIMUS

  • 1

Liepos pradžioje Lietuvoje debiutavęs naujas vidutinės klasės sedanas „Jaguar XE“ buvo išrinktas geriausiu 2015 metų kompaktišku vadovo automobiliu kasmetiniuose populiaraus Didžiosios Britanijos žurnalo „Auto Express“ rinkimuose. Tuo tarpu rugpjūtį debiutuosiantį „Jaguar XF“ „Auto Express“ apdovanojo prestižiniu prizu už geriausią dizainą.

„Kompaktiškų vadovų automobilių kategorija yra viena tų, kuriose konkurencija itin arši. Tuo svaresnis naujojo XE iškovotas titulas. Šis „Jaguar“ modelis įveikė daugybę apdovanojimų susišlavusius konkurentus, išsiskirdamas savo efektyvumu, technologijomis ir puikiu valdymu. Tai puikiai savo vaidmenį atliekantis automobilis be jokių kompromisų“, - pažymėjo „Auto Express“ vyriausiasis redaktorius Steve‘as Fowleris.

Birželį rinkoje pasirodęs XE jau spėjo susižerti įspūdingą įvertinimų kolekciją. Jis išrinktas metų automobiliu ir metų verslo automobilių dienraščio „Telegraph“ apdovanojimuose, geriausiu nauju automobiliu leidinio „Fleet World“ apdovanojimuose ir geriausiu aukštos klasės automobiliu „Diesel Car Magazine“ rinkimuose.

Vidutinės klasės „premium“ sedanas XF dar tik pasirodys rinkoje, tačiau atnaujinta jo išvaizda jau glosto specializuotos žiniasklaidos skaitytojų ir žurnalistų akis. „Auto Express“ geriausio dizaino automobilį renka remdamasis savo skaitytojų, o ne komisijos, nuomone, todėl galima tikėtis, kad rudeniop debiutuosiantis „Jaguar“ modelis sulauks sėkmes.

„Jo dar nėra, tačiau XF jau turi gausų gerbėjų būrį - jiems užteko pažvelgti į nuotraukas. Šiemet „Jaguar“ gyvena puikius metus – pirmiausia XE, netrukus XF, o ir naujasis miesto visureigis „F-PACE“ kažkur čia pat. „Jaguar“ dizaineris Ianas Callumas tiesiog apipiltas mūsų skaitytojų liaupsėmis“, - sakė S.Fowleris.

I.Callumas „Jaguar“ vardu atsiėmė abu „Auto Express“ apdovanojimus. „Nuostabi diena „Jaguar“. Kurdami XE mes norėjome ne tik varžytis su segmento lyderiais, mes norėjome diktuoti žaidimo taisykles ir tapti geriausiais. Apdovanojimas įrodo, kad mūsų pastangos nebuvo tuščios. Naujasis XF tapo tikru iššūkiu, nes šiuo metu parduodamo modelio išvaizda nė kiek nepaseno ir  išlieka išskirtinė bei elegantiška. Nenorėjome to prarasti ir, manau, mums pavyko. Manau, kad tai geriausiai atrodantis automobilis savo klasėje ir man labai smagu, kad „Auto Express“ skaitytojų nuomonė sutampa su maniške“, - kalbėjo I.Callumas.

GALERIJA

  • Jaguar XF
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

palangos kamera

graziausios 2015 - i y0.utu.be iveskit graziausios palangos paneles

SUSIJUSIOS NAUJIENOS