„Renault“ vizija, koks galėtų būti ateities „Formulės 1“ bolidas | Diena.lt

„RENAULT“ VIZIJA, KOKS GALĖTŲ BŪTI ATEITIES „FORMULĖS 1“ BOLIDAS

  • 0

Pirmasis „Renault“ koncepcinių automobilių ciklo modelis, suteikęs užuominų apie bendrojo naudojimo keliams skirtus gamintojo ateities automobilius, buvo ekstravagantiškasis ir ne vieną apdovanojimą už išskirtinį dizainą pelnęs „Renault Trezor“.

Šiandien prancūzų gamintojas „Renault“ pratęsia ateities automobilių serijos ciklą, leisdamas pro rakto skylutę pažvelgti į „R.S. 2027 Vision“, koncepcinį automobilį, atskleidžiantį gamintojo viziją, koks galėtų būti modernus ateities „Formulės 1“ lenktynėms skirtas bolidas.

Paslapties šydas, dengiantis „R.S. 2027 Vision“, bus atskleistas balandžio 19 dieną, Šanchajaus automobilių parodoje. Iškilmingo debiuto metu ateities F1 bolidą pristatys „Renault Sport Racing“ kompanijos vykdomasis direktorius Cyrilas Abiteboulas ir „Formulės 1“ čempiono titulą keturiskart iškovojęs lenktyninkas Alainas Prostas.

Koncepcinis lenktyninis „R.S. 2027 Vision“ automobilis įkūnija „Renault“ kompanijos viziją, kaip „Formulės 1“ lenktynės ir bolidai galėtų atrodyti po dešimties metų – 2027-aisiais. Sukurtas remiantis ilgamete patirtimi lenktynėse ir sportui skirtų automobilių projektavime, „R.S. 2027 Vision“ simbolizuoja ir keturiasdešimties metų veiklos sukaktį dalyvaujant „F1“ čempionatuose. Naujasis koncepcinis automobilis taip pat išreiškia ir kompanijos siekius bei ambicijas dar ilgai varžytis automobilių sporte. Naujoji lenktyninio bolido koncepcija yra rimtas pareiškimas, jog „Renault“ kompanija yra ryžtingai nusiteikusi atlikti pagrindinį vaidmenį „Formulės 1“ lenktynių evoliucijoje bei sugrąžinti ypatingą vairuotojų svarbą šiame sporte.

Koncepciniu „R.S. 2027 Vision“ automobiliu taip pat apžvelgiamos sritys, kuriose naujausios inovatoriškos technologijos galėtų būti perimamos iš automobilių sporto ir pritaikomos bendro naudojimo keliams skirtiems automobiliams, ir atvirkščiai, taip siekiant užtikrinti didžiausią naudą vairuotojui.

Išsamesnės koncepcinio „R.S. 2027 Vision“ modelio specifikacijos bus atskleistos parodoje „Auto Shanghai 2017“ balandžio 19 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS