Dukart lietuvius pakerėjęs atlikėjas „Passenger“ grįš koncertuoti į Trakų pilį | Diena.lt

DUKART LIETUVIUS PAKERĖJĘS ATLIKĖJAS „PASSENGER“ GRĮŠ KONCERTUOTI Į TRAKŲ PILĮ

  • 0

Oficialiai patvirtinta – romantiškų dainų atlikėjas „Passenger“ surengs koncertą Lietuvoje. Dukart lietuvius pakerėjusi britų muzikos žvaigždė grįš tam, kad vėl surengtų koncertą pamiltoje Trakų pilyje. Vienintelis atlikėjo koncertas Trakuose įvyks kitų metų birželio 22 dieną.

2015-ųjų metų vasarą būtent Trakų pilyje prasidėjusi britų dainininko „Passenger“ pažintis su Lietuva tęsiasi. Prieš šešerius metus vykęs koncertas buvo rekordiškai populiarus – į jausmingų dainų kūrėjo pasirodymą buvo išgraibstyti visi bilietai. Koncertas pilyje didelį įspūdį paliko ir pačiam dainininkui. Muzikos žvaigždė spėjo ne tik padainuoti, bet ir pasigrožėti Trakų apylinkėmis. Po viešnagės Lietuvoje jis išleido vaizdo klipą „The Long Road“. Jame matyti ir vaizdai iš Trakų – „Passenger“ nusifilmavo laivu plaukiodamas ežere ir vaikščiodamas aplink pilį.

Passenger – The Long Road

„Passenger“ tikrasis vardas yra Michael David Rosenberg. Dėl muzikos būsimasis dainininkas ir dainų autoriaus metė mokslus ir įkūrė grupę „Passenger“. Po keleto metų muzikavimo grupė iširo, tačiau dainininkas toliau tęsia solo karjerą pasilikęs „Passenger“ pseudonimą. Siekti pripažinimo jam padėjo geras jo bičiulis Ed Sheeran, pakvietęs atlikėją kartu rengti pasaulines gastroles.

Didžiąją sėkmę atlikėjui pelnė 2012-aisiais išleistas albumas „All The Little Lights“. Lyriškoji atlikėjo daina „Let Her Go“ prieš devynerius metus tapo vienu didžiausių hitų. Singlas pradžioje išpopuliarėjo Nyderlanduose, tačiau netrukus pasiekė pirmąsias topų vietas Australijoje, Austrijoje, Belgijoje, Čekijoje, Danijoje, Suomijoje, Graikijoje, Vokietijoje, Airijoje, Italijoje, Izraelyje, Liuksemburge, Meksikoje, Naujojoje Zelandijoje, Norvegijoje, Slovakijoje, Švedijoje ir Šveicarijoje.

Didžiojoje Britanijoje singlas buvo parduotas daugiau nei milijono, o Jungtinėse Amerikos Valstijose – net 4 milijonų tiražu. Dainą „Let Her Go“ pelnė prestižinį „Ivor Novello“ apdovanojimą ir buvo pristatyta „Brit Awards“ apdovanojimui geriausio britų singlo nominacijoje. Tokia didžiulė sėkmė buvo netikėta ir pačiam dainininkui.

„Tai – paprasta nuoširdi daina apie išsiskyrimą. Negalėjau net pagalvoti, kad ją pamėgs tiek daug žmonių“, – sakė jis.

Passenger – Let Her Go

Kitų metų birželio 22 dieną Trakų pilyje „Passenger“ atliks geriausius savo kūrinius ir pristatys šių metų pradžioje išleistą albumą „Songs For The Drunk And Broken Hearted“.

GALERIJA

  • Dukart lietuvius pakerėjęs atlikėjas „Passenger“ grįš koncertuoti į Trakų pilį
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS