Kairėnų vasaros festivalyje pasirodys L. Adomaitis: dainos skambės preciziškai | Diena.lt

KAIRĖNŲ VASAROS FESTIVALYJE PASIRODYS L. ADOMAITIS: DAINOS SKAMBĖS PRECIZIŠKAI

  • 1

Rugpjūčio 11 dieną, 19 val. Kairėnų vasaros festivalyje VU botanikos sode į koncertą kvies atlikėjas, smuikininkas, kompozitorius, aranžuotojas, muzikos prodiuseris, garso režisūros dėstytojas ir savo srities profesionalas Linas Adomaitis.

Gyvo garso koncerte atlikėjas pasirodys su ritmo grupe: Rūta Žibaityte – pritariamasis vokalas, Mindaugu Balčiūnu – klavišiniai, Paulium Vaicekausku – bosinė gitara, Vaidu Kasparavičium – kachonas.

Geriausių dainų programa yra patikrinta daugelyje festivalių. Šiame koncerte klausytojai bus maloniai nustebinti, kai jautriai ir preciziškai, akomponuojant ritmo grupei, L. Adomaitis atliks ryškiausius visų laikų savo muzikinius perlus. Pasirinktas repertuaras atskleis dar vieną L. Adomaičio ypatingą savybę – jis geba valdyti įvairiausių žanrų muziką. Tai, ko gero, ir yra stipriausias profesionalo bruožas.

Scenoje L. Adomaitis jau daugiau nei 20 metų, tačiau, nepaisant šio fakto, jis vis tiek kiekvieną kartą stengiasi nustebinti visus.

Vis nauji, bet kitokie koncertai, darbas su įvairiais Lietuvos orkestrais, naujos dainų aranžuotės, nauji albumai, toliau rašomi nauji kūriniai, dėstymas KTU, kelionių laida, leidžiamos vinilinės plokštelės, o kur dar sėkmingas turas šalies arenose „Vandenynai“ kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru.

L. Adomaičio energijos bei iniciatyvumo paslaptį žiūrovai galės įminti žaliajame miesto sode Kairėnuose, kur Linas atliks geriausias savo dainas.


Koncertų pradžia 19:00 VAL.

Bilietus platina www.tiketa.lt ir 3 val. iki koncertų pradžios prie įėjimo į sodą.

Bilieto kaina: 15 Eur, koncerto dieną 20 Eur.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

?

Vandenynai? Vinilas iš digital

SUSIJUSIOS NAUJIENOS