Kita Vilniaus vasaros programos stotelė – Jungtinės Amerikos Valstijos | Diena.lt

KITA VILNIAUS VASAROS PROGRAMOS STOTELĖ – JUNGTINĖS AMERIKOS VALSTIJOS

Liepos 3-5 dienomis Lietuvos sostinė pristatys kultūros ir pramogų programą, skirtą Jungtinėms Amerikos Valstijoms.

Tai bus jau trečiasis Vilniaus vasaros programos „Atostogos Vilniuje“ savaitgalis.

Sostinės gatvės prisipildys teminių pramogų, amerikietiškos virtuvės skonių ir smagių renginių, tarp kurių bus ne tik kantri ir roko muzikos koncertai, amerikietiško futbolo ir beisbolo rungtynės, bet ir dešrainių valgymo varžybos.

„Amerikietiškų atostogų“ savaitgalio programoje veiklų ras įvairaus amžiaus vilniečiai ir sostinės svečiai. Tris dienas skambės kantri muzika, ūš havajietiškas vakarėlis, vyks amerikietiško futbolo, beisbolo varžybos bei riedlenčių čempionatas. Nemažai dėmesio sulauks amerikietiškas maistas ir su juo susijusios tradicijos.

Rotušės aikštėje įsikurs Holivudas su žvaigždžių alėja, raudonuoju kilimu, senovinių automobilių paroda, lindihopo šokiais ir JAV roko šlagerių koncertu.

Rotušės aikštėje įsikurs Holivudas su žvaigždžių alėja, raudonuoju kilimu, senovinių automobilių paroda, lindihopo šokiais ir JAV roko šlagerių koncertu. Liepos 4-ąją JAV ambasada ir Amerikos prekybos rūmai kvies kartu paminėti JAV Nepriklausomybės dieną.

Vilniaus miesto savivaldybės ir „Go Vilnius" paskelbta atostogų Vilniuje kampanija kviečia Lietuvos gyventojus apkeliauti pasaulį per septynis savaitgalius.

Kas antrą vasaros savaitgalį nuo birželio pradžios Vilnius virsta vis kita šalimi. Egzotiškų atostogų nuotaiką mieste kuria septynių keliautojų itin pamėgtų šalių – Italijos, Indijos, JAV, Prancūzijos, Ispanijos, Vokietijos ir Japonijos - kultūros.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

ai kam tos arklides girdyklos reikalingos su praskiestais vandeniu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS