Nauja pramoga vilniečiams – moderni miestietiška stovykla | Diena.lt

NAUJA PRAMOGA VILNIEČIAMS – MODERNI MIESTIETIŠKA STOVYKLA

  • 0

Kai žmonės nevyksta stovyklauti, stovykla atvyksta pas juos – moderni miestietiška stovyklavimo interpretacija „Urban Camping Vilnius“ kviečia pramogauti savo kieme.

Liepos 27 d., trečiadienį, nuo 17 val. vilniečiai, Pilaitės bendruomenė ir jos bičiuliai kviečiami į pirmąjį „Urban Camping Vilnius“ šalia „Beepart“ centro Pilaitėje.

„Urban Camping Vilnius“ ragina pramogauti savo kieme ir žada pasirūpinti improvizuota stovyklaviete, stovyklautojų skrandžiais ir pramogomis. Jums tereikia pasirūpinti kompanija ir gera nuotaika.

„Beepart“ centras Pilaitėje pasirinktas neatsitiktinai – tai vieta, kuri siekia „būti dalimi“ visuomenės traukos centro, sudrumsti „miegamojo rajono“ kultūrinį ir socialinį štilį. „Urban Camping Vilnius“ taip pat nori paįvairinti jūsų kaimynystės gyvenimą, suburti bendruomenę atveždama pramogas tiesiai į kiemą.

„Tad trečiadienį po darbų grįždami namo, negalvokite, ką ruošite vakarienei – prisijunkite prie „Urban Camping @Beepart“. Stovyklautojų valgiaraščiu rūpinsis skirtingi maisto vagonėliai, žadantys daugiau nei kareivišką košę ant laužo“, – kviečia organizatoriai. 

Programa (ji bus papildyta staigmenomis):

– vakariene besirūpinantys skirtingi maisto vagonėliai,

– jauki stovyklavietės interpretacija su muzika, šviesomis ir užsiėmimais dideliems ir mažiems,

– jūs ir jūsų kaimynai, spinduliuojantys gera nuotaika.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS