Šią savaitę „Lofte“ – A. Orlova, „Novus“ finalas, MEANDI ir skambantis maisto turgus | Diena.lt

ŠIĄ SAVAITĘ „LOFTE“ – A. ORLOVA, „NOVUS“ FINALAS, MEANDI IR SKAMBANTIS MAISTO TURGUS

  • 0

Menų fabrikas „Loftas“ visiems, šią vasarišką savaitę liekantiems mieste, siūlo vakarus praleisti kartu. Rugpjūčio 17-22 dienomis „Lofto“ terasoje skambės užburiantis Alinos Orlovos balsas, vyks muzikos inkubatoriaus „Novus“ finalas, ant scenos lips visada gera energija spinduliuojantis MEANDI, o gatvės maisto turgaus „Open Kitchen“ metu gyvai pasirodys dvi jaunos ir talentingos grupės.

Pirmadienio scena ir atmosfera „Lofte“ nusidažys geltonai – būtent ši spalva yra MEANDI vizitinė kortelė. MEANDI – 24 metų spalvingasis reperis, dainininkas ir prodiuseris iš Vilniaus, kuriantis hiphopo bei R&B muziką. Jo kūryboje atsispindinti geltona spalva jam asocijuojasi su gera energija ir pozityvumu.

2018-aisiais buvo pristatytas atlikėjo debiutinis albumas „YELLOW“. Šių metų pradžioje MEANDI išleido dainą „DRIP“, su kuria dalyvavo Lietuvos Eurovizijos atrankoje ir pateko į finalą, ten jis buvo vadinamas metų atradimu.

Antradienio vakarą „Lofto“ terasoje laukia rimta kova – čia dėl muzikos inkubatoriaus „Novus“ nugalėtojų titulo susirungs penkios jaunos ir itin talentingos grupės.

Teisę groti finale iškovojo saksofono, boso ir būgnų garsus jungiantys „Fused Trio“, jaunatviška post-roko ketveriukė iš Šakių „Mėlyna“, elektronikos atlikėjas Palmės Žiedas, su chalatais džiazo ir funk vakarėlį kuriantys „Chalat Jazz“ bei neo-soul stilių atstovaujanti grupė „Dargana“, susišlavusi publikos simpatijas.

Trečiadienio vakaras „Lofte“ nusimato ramus ir labai labai jaukus. Scenoje pasirodys su niekuo nesumaišomo ir užburiančio balso savininkė A. Orlova.

Lietus, mamutai, aguonos tarp traukinio bėgių ir nemokamos bandelės mėnulyje – tik dalis beribio fantazijų pasaulio, po kurį Alina kvies keliauti Naujamiesčio kiemuose leidžiantis besibaigiančios vasaros saulei.

Ketvirtadienio dieną „Lofte“ duris atvers „Open Kitchen“ – draugų, skanaus maisto ir gyvos muzikos erdvė. O naktis, kaip jau įprasta, bus skirta visiems, neabejingiems regio ritmams. Čia regio, jungle, D&B ir dub skambesius jungs ir rytą šokių aikštelėje pasitikti kvies maestro Doctah Jahngle bei būrys kolegų.

Penktadienio vakarą „Lofte“ – uždaras vakaras, tad „Open Kitchen“ kvies į kiemą šeštadienį, kur galėsite mėgautis pasaulio virtuvių skoniais. O visus tądien pasitiks ir du muzikiniai atradimai – 2019 metų „Novus“ antrosios vietos laimėtojai „John’s Shower Band“ bei šiemet finale kovojanti „Dargana“.

GALERIJA

  • Šią savaitę „Lofte“ – A. Orlova, „Novus“ finalas, MEANDI ir skambantis maisto turgus
  • Šią savaitę „Lofte“ – A. Orlova, „Novus“ finalas, MEANDI ir skambantis maisto turgus
  • Šią savaitę „Lofte“ – A. Orlova, „Novus“ finalas, MEANDI ir skambantis maisto turgus
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS