V. Kazlauskas pradės kalėdinių koncertų mėnesį VU planetariume | Diena.lt

V. KAZLAUSKAS PRADĖS KALĖDINIŲ KONCERTŲ MĖNESĮ VU PLANETARIUME

  • 0

Artėjant gražiausioms metų šventėms, pirmą kartą projekte „Bardai tarp žvaigždžių“ Vilniaus universiteto planetariume autorinių dainų koncertą surengs atlikėjas Vygantas Kazlauskas.

2016 metų gruodžio 2 dieną, 19 val. „dangiška“ erdvė pavirs vieta, kurioje liesis lietuviškos „Miesto vaiko“ ir prancūziškos, visiems puikiai žinomos Joe Dassin‘o dainos. Vygantą pažįstantys klausytojai prisimins gražiausias atlikėjo atliekamas dainas, o pirmą kartą išgirsiantys Vygantą Kazlauską nustebs atradę charizmatiškąjį atlikėją. Vygantui talkins gitaristas Tomas Varnagiris.

Atlikėjas Vygantas savo gerbėjus kas kartą džiugina romantiškomis meilės baladėmis ir nostalgiškomis prancūzų dainomis. Jis Lietuvos publikai žinomas kaip muzikinių televizijos projektų dalyvis, autorinių dainų atlikėjas, sukūręs ne vieną dešimtį dainų ir baladžių. Gyvenęs ir mokęsis Prancūzijoje, jis puikiai dainuoja ir šios šalies autorių dainas originalo kalba. Atlikėjas su publika nuoširdžiai dalijasi savo jausmais ir prisiminimais taip leisdamas save pažinti kaip prisiekusį romantiką ir menininką. „Gimiau mieste, augau ant asfalto, mačiau šaligatvių plyšiuose pražydusias gėles, – taip apie save pasakoja dainininkas. – Muzikoje nuolat ieškau saviraiškos galimybių ir naujų potyrių, kuriuos su džiaugsmu perteikiu savo klausytojams”. Vygantas taip pat yra įvairių muzikinių renginių organizatorius bei režisierius, masinių švenčių scenarijų autorius, režisavo Respublikines dainų šventes ir daugiatūkstantinius koncertus tiek Vilniuje, tiek kituose Lietuvos miestuose. Išleido autorinių dainų albumus „Miesto vaikas”, „Vin d’Autumn”, „Passage de Lumier“, „Bilietas vėjui“ bei visai neseniai pristatė diską „Neišsiųsti laiškai“.

Susitikti su V. Kazlausku ir T. Varnagiriu, pasinerti į dangaus pasaulį ir pasiklausyti gražiausių Vyganto atliekamų dainų, kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“. Bilietus platina www.bilietai.lt

Bilietų kaina: 10 eurų, koncerto dieną – 12 eurų.

GALERIJA

  • V. Kazlauskas pradės kalėdinių koncertų mėnesį VU planetariume
H. Balandžio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS