Vasario 14-ąją – jausmingas „Leon Somov & Jazzu“ koncertas | Diena.lt

VASARIO 14-ĄJĄ – JAUSMINGAS „LEON SOMOV & JAZZU“ KONCERTAS

  • 0

Jeigu dainininkės Justės Arlauskaitės-JAZZU ir Leono Somovo dueto paklaustum, kokia yra jų mėgstamiausia šventė metuose, jie nė nemirktelėdami atsakytų - diena, kada gali užlipti ant scenos ir dalintis savo kuriama muzika su savo ištikimiausiais gerbėjais. Meilės dieną - vasario 14-ąją, šie du talentingi kūrėjai sostinės „Compensa” koncertų salėje džiugins svajingomis dainomis koncerte „Leon Somov & Jazzu. All About Love”. Pasirodyme skambės visos dueto dainos apie meilę!

Šešis muzikos albumus išleidęs Justės Arlauskaitės-JAZZU ir Leono Somovo duetas tik ką atšventė savo dešimties metų bendradarbiavimą. Galima drąsiai sakyti, kad jau ne pirmus metus jiedu - populiariausi ir stipriausi elektroninės/popmuzikos atlikėjai, savo koncertus rengiantys didžiausiose šalies arenose ir užsienio scenose.

Leonas Somovas jau daugelį metų yra ne tik prodiuseris, bet ir elektroninės muzikos kompozitorius, garso režisierius, prisidedantis prie įvairių kitų meno projektų savo žiniomis ir kūrybiškumu. Justė Arlauskaitė-Jazzu dabar yra ypač „ant bangos“: dainininkė šiuo metu žiba televizinio muzikinio projekto „X faktorius“ komisijos gretose, o visai neseniai kartu su Leonu surengė ir koncertinį turą po Lietuvą. Nuo trylikos metų džiazą dainuojanti Justė turi be galo didelį gerbėjų ratą šalyje, kurio galėtų pavydėti daugelis atlikėjų. Neveltui, baigiantis dueto koncertams publika nerimsta ir nuolat šaukia: „Pakartoti!”

„Leon Somov & Jazzu. All About Love” meilės dienos koncerte skambės žinomiausi dueto kūriniai: „Ką tu su manim darai? „Po Mano Oda”, „Pretender“, „You and me“, „Lower than the Ground“, „Score“, „Song about Love“, „You don’t know my name“ ir kt.

Išankstiniai bilietai į „Leon Somov & Jazzu. All About Love” vasario 14-osios koncertą Vilniaus „Compensa” salėje pirmąją savaitę pardavinėjami tik po du ir yra pigesni. Vėliau bilietai brangs, o ir jų kiekis ribotas, todėl ištikimiausi gerbėjai turi suskubti ir iš anksto pasirūpinti, kad Meilės dieną, kartu su savo antrąja puse ar brangiu draugu išties pasijustų ypatingai. Daugiau informacijos „Bilietų pasaulis” svetainėje.

Leon Somov & Jazzu – Po Mano Oda

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS