Vilniuje – naujausio „Sel“ albumo pristatymas | Diena.lt

VILNIUJE – NAUJAUSIO „SEL“ ALBUMO PRISTATYMAS

  • 0

Šiandien vakare Vilniuje, Teatro arenoje, įvyks tai, ko didžiausi "Sel" gerbėjai laukė net ketverius metus. Didžiulio šou metu bus pristatytas naujausias grupės albumas. "Tai bus nerealiausias vakarėlis mieste", - po generalinės repeticijos yra įsitikinęs Egidijus Dragūnas.

Selas jau ne kartą minėjo, jog visos lėšos, surinktos už albumą, bus skirtos jo labdaros ir paramos fondui.

"Naujas mūsų kompaktinis diskas bus tikrai spalvingas ir įvairus. Didžioji dauguma jo kūrinių jau yra tapę hitais, neabejoju, kad likusios dainos, kurios dar niekur neskambėjo, taip pat ras vietą gerbėjų širdyse. Laikyti rankose tiek ilgai kurtą ir brandintą daiktą - nerealus jausmas", - teigia Selas.

Naujausią albumą, kuriame be tokių hitų kaip su Mario Basanovu kurtas singlas "Aš žiūriu į tave pasauli", su "Electronic I" įrašyta daina "Lyja", taip pat "Užmerkiu akis", "Kam tu meldies" bei "Ten kažkur giliai", bus dar aštuoni ką tik įrašyti kūriniai.

"Be abejo, koncerto Vilniuje metu grosime ir senas geras "Sel" dainas iš ankstesnių albumų. Tad pasiruoškite gerai pašėlti - šiandien atiduosime visas jėgas, kad tik jums būtų ką prisiminti ir apie ką papasakoti draugams", - žada E. Dragūnas.

Po šiandienos "Sel" koncerto Teatro arenoje Vilniuje, gruodžio 6-ąją grupė rengia grandiozinį pasirodymą Kauno "Žalgirio" arenoje, o gruodžio 25 dieną koncertuos Šiaulių arenoje. Paskutinis koncertas įvyks prieš pat Naujuosius metus, gruodžio 27 dieną Klaipėdoje, "Švyturio arenoje".

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS