„What’s Next?“ skelbia konferencijos ir išankstinių bilietų datą | Diena.lt

„WHAT’S NEXT?“ SKELBIA KONFERENCIJOS IR IŠANKSTINIŲ BILIETŲ DATĄ

  • 0

Ateities tendencijų žemėlapis kūrybinių industrijų atstovams – kasmetinė tarptautinė konferencija „What's Next?“ 2018 grįžta.

Šiemet jau šeštus metus organizuojama didžiausia kūrybiškumo konferencija vyks lapkričio 8-9 d. menų fabrike „Loftas“. Tai bus dvi koncentruotos dienos idėjų, įgūdžių ir pažinčių išsinešimui.

„What's Next?“ konferencijos turinys bus sudarytas, remiantis tarptautinių tendencijų prognozavimo agentūrų analizėmis (Trend Reports), didžiausią dėmesį skiriant šviežiems verslo ir kūrybiškumo modeliams, naujausioms technologijoms ir šiuolaikinio žmogaus gyvenimo būdui.

„What's Next?“ konferencija nėra tik įkvėpiančios kalbos. Kaip ir kasmet konferenciją lydės naujovės. Siekiame, kad konferencijos dalyviai iš jos išsineštų ne tik geras emocijas, bet ir praktiškai vertingus dalykus. Pirmiausia supažindindami dalyvius su tam tikromis tendencijomis suteiksime jiems idėjų. Antra, patarsime, kaip tas idėjas pritaikyti realybėje. Ir trečia – konferencijos dalyviams suteiksime galimybę po renginio namo „parsinešti“ naujas pažintys, kurios tarsi vainikuos kilusias idėjas bei įgytus įgūdžius ir galbūt ateityje padės visa tai paversti realybe,“ – pasakoja viena konferencijos organizatorių Živilė Diawara.

Ši konferencija pirmiausia skirta kūrybinių sektorių atstovams ir verslo, mokslo ir technologijų žmonėms, kurie domisi kūrybiniais sprendimais. Tiems, kurie nori žengti koją kojon su naujienomis, kurios jau yra sėkmingai naudojamos, pasimokyti iš gerų pavyzdžių, praktiškai išmokti naujų inovatyvių metodų ir juos taikyti tuoj pat, gauti įžvalgų ir įsikvėpti diskutuojant „o kas gi toliau?“

„What's Next?“ yra daugiau nei konferencija, todėl po savo stogu ji sutalpina ir inovacijų bei dizaino parodų salę (Showroom), kurioje konferencijos svečiai gali pažvelgti į ateities inovacijas, kurios vis dar kuriamos ar buvo ką tik pristatytos. Inovacijų erdvėje konferencijos dalyvių ir šiemet lauks įdomi patirti iš arti pažinti bei patiems išbandyti naujausius technologinius ir kūrybinius išradimus.

Abi konferencijos dienos taip pat žada įdomią programą. Vyks „What's Next?“ kontaktų pusryčiai, verslo ir kūrybos pažinčių vakarėlis, kurio tikslas įtvirtinti konferencijoje surastas pažintis.

Išankstiniai bilietai į „What's Next?“ konferenciją pasirodys rugsėjo 24 d. Pirmieji galimybę įsigyti pigiausius bilietus turės „What's Next?“ naujienlaiškio prenumeratoriai. Jį užsisakyti galima čia: www.whatsnext.lt

GALERIJA

  • „What’s Next?“ skelbia konferencijos ir išankstinių bilietų datą
  • „What’s Next?“ skelbia konferencijos ir išankstinių bilietų datą
  • „What’s Next?“ skelbia konferencijos ir išankstinių bilietų datą
  • „What’s Next?“ skelbia konferencijos ir išankstinių bilietų datą
  • „What’s Next?“ skelbia konferencijos ir išankstinių bilietų datą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS