Latvių „airBaltic“ iš Vilniaus skraidins į Dubliną | Diena.lt

LATVIŲ „AIRBALTIC“ IŠ VILNIAUS SKRAIDINS Į DUBLINĄ

Latvijos oro linijų kompanija „airBaltic“ praneša, kad nuo 2019 m. kovo 31 d. pradės vykdyti reguliarius skrydžius iš Rygos į Dubliną, Airiją. Lietuviai galės rinktis jungiamuosius skrydžius per Rygą. Skrydžiai vyks keturis kartus per savaitę, o bilietų kainos iš Vilniaus į Rygą prasidės nuo 45 eurų.

„Šis maršrutas jau daugelį metų yra itin paklausus. Mes džiaugiamės galėdami klientams pasiūlyti reguliarius skrydžius į Dubliną ir taip papildyti besiplečiantį savo skrydžių paketą. Dabar mūsų keleiviai galės pasiekti Dubliną už labai patrauklią kainą: tiek ekonomine, tiek verslo klase. Skrendantys galės mėgautis itin patogia kelione su naujuoju „Airbus A220-300“ lėktuvu”, - pranešime sako „airBaltic” generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Dublino oro uosto direktorius Vincentas Harisonas, kaip rašoma pranešime, džiaugiasi dėl „airBaltic” grįžimo į šį oro uostą.

„Naujasis maršrutas iš Rygos dar labiau sustiprins santykius tarp Airijos ir Rygos. Tai puiki žinia keleiviams, tai jiems suteiks daugiau pasirinkimo galimybių ir patogumo”, - teigia V. Harisonas.

Oro linijų kompanija „airBaltic“, skraidinanti 70-čia krypčių Europoje, Vidurio rytuose, NVS kryptimis, įsteigta 1995 metais. Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Airijoj gyvenantis

Valio. Man dziugi naujiena

SUSIJUSIOS NAUJIENOS