LTOU teigimu, pirmoji iš jų veiklą pradės dar balandį, tuo metu įmonės atstovė kalba apie dviejų maitinimo erdvių atidarymą gegužę.
Pasak jų, likusios bendrovės „Select Service Partner“ kavinės, užkandinės ir restoranai Vilniaus oro uoste bus atverti per šiuos ir kitus metus – tokių vietų iš viso bus šešios.
„Planuojama, kad pirma kavinė turi atsidaryti iki balandžio pabaigos, antra – jau per šią gegužę“, – komentare BNS nurodė LTOU atstovas Tadas Vasiliauskas.
„Darbai vyksta sklandžiai, ir labai laukiame, kada galėsime gegužę keleiviams atverti „Upper Crust“ kavinę bei „Vilnius Bar & Bistro“. Kitos naujos erdvės duris atvers 2025 ir 2026 metų vasaromis“, – komentare BNS sakė „Select Service Partner“ vadovė Suomijai ir Baltijos šalims Elena Heiska (Elena Hajska).
Dar pernai lapkritį LTOU pranešė, jog nuo 2025 metų Vilniaus oro uoste „Select Service Partner“ įsikurs naujas maitinimo vietas.
Planuojama, kad pirma kavinė turi atsidaryti iki balandžio pabaigos, antra – jau per šią gegužę.
Anot T. Vasiliausko, įmonė tęsia kavinių įrengimo darbus – jie užtruko, nes „Select Service Partner“ Lietuvoje turėjo įsteigti antrinę įmonę, gauti leidimus, taip pat rasti erdvių projektuotojus, rangovus ir tiekėjus, pasamdyti darbuotojus.
E. Heiskos teigimu, įmonė Lietuvoje susidūrė su įprastais sunkumais įžengiant į naują rinką.
„Naujų erdvių atidarymas vėluoja, nes įžengimas į naują rinką neišvengiamai atneša tam tikrų nenumatytų iššūkių – kiekviena rinka yra savita“, – tikino ji.
Pasak T. Vasiliausko, „Select Service Partners“ naujajame Vilniaus oro uosto terminale valdys dvi maitinimo erdves – viena iš jų bus įrengta prieš saugumo patikrą, kitą keliautojai galės lankyti patikrą jau praėjus.
Dabar iki saugumo patikros naujajame išvykimo terminale veikia „Narvesen“ kioskas, o už jos – kavinės „Manami“ ir „Pankolis“, taip pat yra pardavimo automatų su maistu ir kava.
Naujasis Vilniaus oro uosto terminalas atidarytas šių metų vasario 4 dieną.
Naujausi komentarai