Atsinaujino: Vilniaus „Akropolio“ arenoje blizga naujas ledas | Diena.lt

ATSINAUJINO: VILNIAUS „AKROPOLIO“ ARENOJE BLIZGA NAUJAS LEDAS

  • 0

Prekybos ir pramogų centre Vilniaus „Akropolyje“ atnaujinta 1200 kv.m. dydžio Ledo arena.

Užliejus naują ledą, permontavus bortus ir įsigijus specialią šaldymo spintą arenoje sportuoti ir laisvalaikį leisti galės ne tik čiuožimo ir ledo ritulio, bet ir akmenslydžio mėgėjai. Tuo tarpu populiarių pasaulyje prekių ženklų parduotuvės jau ruošiasi vasaros pabaigoje įvyksiantiems atidarymams.

Dvi savaitės darbo, tonos ištirpdyto ledo ir 60 kubinių metrų užšaldyto vandens – tiek laiko ir sąnaudų prireikė tam, kad būtų atnaujinta „Akropolio“ Ledo arena.

„Savaitės laiko prireikė tam, kad būtų ištirpdytas senasis ledas ir išpumpuotas vanduo. Išvalius areną pirmiausia buvo pakeisti ledo arenos apsauginiai bortai, po to arenos grindys buvo perdažytos baltai, užlietas pirmas vandens sluoksnis, jį užšaldžius užklijuotos naujausias ledo ritulio sporto šakos taisykles atitinkančios linijos bei pažymėti trys akmenslydžio takeliai, tuomet vėl palaipsniui buvo pilamas vanduo bei šaldomas ledas. Tam, kad 60 kubinių metrų vandens virstu ledu prireikė dar keturių dienų – Ledo arenoje metro aukštyje nuolat palaikoma 8 laipsnių teigiama temperatūra, o iš apačios plūsta 8 laipsnių šaltis“, - pasakojo Vilniaus „Akropolio“ valdytoja Eglė Valiukienė.

Atnaujinta Vilniaus „Akropolio“ ledo arena pritaikyta ne tik dailiojo čiuožimo ir ledo ritulio mėgėjams, bet ir populiarėjančios akmenslydžio sporto šakos gerbėjams – artimiausiu metu bus atvežta ir sumontuota speciali šaldymo spinta akmenslydžio akmenims laikyti.

Permainos Ledo arenoje – vienas iš Vilniaus „Akropolio“ atnaujinimo etapų. Kaip jau pranešta, didžiausias Baltijos šalyse prekybos ir pramogų centras Vilniaus „Akropolis“ 2019 m. rugsėjį pasitiks atsinaujinęs iš esmės. Lankytojų lauks dar daugiau pasirinkimo – bus pristatyta 10 naujų prekių ženklų ir daugiau nei 30 parduotuvių naujausios koncepcijos, tarp jų – didžiausios „Zara“ bei „Maxima XXX“ parduotuvės Lietuvoje.

Iki kitų metų rudens Vilniaus „Akropolyje“ bus atnaujinta daugiau nei 40 000 kv. m prekybai, pramogoms ir viešosioms erdvėms skirto ploto, o investicija sieks 14 mln. eurų. Įgyvendinant šį įspūdingą projektą prekybos centras nebus uždarytas nė vienai dienai – atsinaujinimo metu lankytojai „Akropolyje“ visada galės patogiai apsipirkti, susitikti, pramogauti ir leisti laisvalaikį.

Pirmieji atsinaujinančio Vilniaus „Akropolio“ pokyčiai prasidėjo jau šį pavasarį – prekybos ir pramogų centre atidarytas moderniausias Lietuvoje „Samsung“ salonas, jaunatviška ir stilinga „Orsay“ drabužių parduotuvė, pirmoji Baltijos šalyse namų ir apatinių rūbų prekės ženklo „Oysho“ parduotuvė.

Vasaros pabaigoje Vilniaus „Akropolyje“ duris atvers „Superdry“ parduotuvė, savo parduotuves čia atidarys ir pasaulinio garso prekių ženklai: „Calvin Klein Underwear“ bei „Tommy Hilfiger“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS