D. Nausėdienė virtualioje valstybės pažinimo edukacijoje bendravo su Vilniaus regiono moksleiviais | Diena.lt

D. NAUSĖDIENĖ VIRTUALIOJE VALSTYBĖS PAŽINIMO EDUKACIJOJE BENDRAVO SU VILNIAUS REGIONO MOKSLEIVIAIS

  • 1

Pirmadienį Diana Nausėdienė kartu su Valstybės pažinimo centro edukatoriais dalyvavo edukaciniame projekte „Ką gali pilietis“, bendravo su moksleiviais, domėjosi, kaip jiems sekasi mokytis nuotoliniu būdu, ir ragino nepamiršti sveiko gyvenimo, sporto ir judėjimo.

„Šie metai buvo kupini neeilinių iššūkių. Tačiau neturime nusiminti ir pasiduoti. Gyvenimas nestovi vietoje, galime mokytis, bendrauti virtualiai. Jei laikysimės rekomendacijų, virusas greičiau išsikvėps ir galėsime susitikti gyvai“, – moksleiviams sakė D. Nausėdienė.

Atsisveikindama pirmoji ponia linkėjo moksleiviams ir jų šeimoms sveikatos ir stiprybės, meilės ir santarvės.

Jau tradicija tapusios Valstybės pažinimo centro edukacijos regionuose prezidento Gitano Nausėdos ir jo komandos darbo dienų regionuose metu dėl pandemijos persikėlė į virtualią erdvę.

Šį kartą darbas vyko Vilniaus regione. Edukacijose dalyvavo 5–8 klasių moksleiviai iš Švenčionių ir Ukmergės rajonų bei Šalčininkų.

Moksleiviai sužinojo, kokiais būdais gali būti įgyjama pilietybė, kokios yra piliečių teisės ir pareigos, kaip piliečiai gali įsitraukti į valstybės gyvenimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kalba Kaunas

Klausyk, nuosedienia. ar jau nebera Lietuvisku pamoku. o, tik edukacijos angliskos?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS