D. Šakalienė piktinasi: čia palatų langai vis dar kamšomi antklodėmis | Diena.lt

D. ŠAKALIENĖ PIKTINASI: ČIA PALATŲ LANGAI VIS DAR KAMŠOMI ANTKLODĖMIS

  • 1

Politikė Dovilė Šakalienė socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo mintimis apie vieno Santaros klinikų skyriaus būklę. Moterį šokiravo ne tik čia pamatyti vaizdai, bet ir atsakingų darbuotojų reakcija. 

„Šaltas rudens vėjas švelniai glosto veidą Santaros klinikų palatoje. Langai uždaryti. Bet kas iš to – jie tiesiog kiauri“, – rašo politikė ir priduria, kad slaugytojos šį skyrių vadina pamirštu. Čia guli sunkūs ligoniai po insultų, su išsėtine skleroze, su sunkiais neurologiniais susirgimais. Jie beveik kasnakt miršta.

D. Šakalienei skaudulių negailėjo išsakyti ir viena ilgametė darbuotoja: „Valdžia čia nelabai eina, ne prestižas: suraukia nosį ir lekia kur gražiau, kur skaniau kvepia“. Paaiškėja, kad Santaros klinikų komplekse telikę tik du neremontuoti skyriai – 5 a. korpuse A ir 4 a. korpuse C.

Politikė užsimena, kad neilgai trukus pavyksta surasti atsakingų darbuotojų telefonų numerius, tačiau susikalbėti su jais sunku. Anot D. Šakalienės, ji išgirsta moralą, ko, nebūdama statybininke, kišasi ne į savo reikalus. Anot atsakingo specialisto, neurologijos skyriaus personalas dėl netenkinančių darbo sąlygų gali pasiskųsti jam pačiam.

„Į triskart užduotą klausimą, kokiais kriterijais remiantis sudaroma skyrių remonto tvarka, atsakymo negaunu. Tik sužinau, kad negražu šitaip skambinti, nes Seimo narių darbas yra duoti pinigų, o ne uždavinėti klausimus“, – rašo žinoma moteris.

Jai pavyko išsiaiškinti, kad šio skyriaus remonto planas visgi parengtas, tačiau personalas kiaurus langus iki šiol dar turi kamšyti antklodėmis. D. Šakalienė ironizuoja, kad bendrose erdvėse gražioms durims atsirasti nebuvo jokių kliūčių, koridoriuose sutikti darbuotojai tyliai burbteli: „Pinigus plovė, negi nesuprantat“.

GALERIJA

  • D. Šakalienė piktinasi: čia palatų langai vis dar kamšomi antklodėmis
  • D. Šakalienė piktinasi: čia palatų langai vis dar kamšomi antklodėmis
  • D. Šakalienė piktinasi: čia palatų langai vis dar kamšomi antklodėmis
  • D. Šakalienė piktinasi: čia palatų langai vis dar kamšomi antklodėmis
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

cha-cha

Tegul ji aplanko rajonų sveikatos įstaigas, Kauno klinikos ir Santaros ligoninėms tik ir kišami pinigai, geriau patikrinimą inicijuotų dėl lėšų panaudojimo atliktiems remontams jose.Dabar egzistuoja tik minėtų dviejų įstaigų finansavimo interesas.O kitur dirba šundaktariai ar gydomi gyvuliai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS