A. Darulis atšauktas iš „Vilniaus vandenų“ valdybos | Diena.lt

A. DARULIS ATŠAUKTAS IŠ „VILNIAUS VANDENŲ“ VALDYBOS

  • 0

Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Arvydas Darulis atšauktas iš vandens tiekimo bendrovės „Vilniaus vandenys“ valdybos. Be jo, atšaukti dar du nariai.

Įmonės stebėtojų tarybos narys Vidmantas Martikonis BNS informavo, kad trečiadienį stebėtojų taryba į valdybą išrinko tris nepriklausomus narius: konsultantą teisės ir bendrovių valdymo klausimais Arūną Bivainį, žemės ūkio grupės „Linas Agro Group“ atstovą Gintarą Maželį bei Lietuvos pašto įmonės „Baltic post“ direktorių Juozą Buitkų.

Jie pakeis A.Darulį, savivaldybės Teisės ir Finansų departamentų direktorius Edvardą Varonecką bei Vygintą Jaką.

„A.Darulis yra apsikrovęs komunalinių įmonių valdybose: ir šilumos tinklai, ir VAATC, ir „Grinda“. Jis ir taip apsikrauna, visur nebespėja, negali. Dėl kitų (E.Varonecko ir V.Jako - BNS), tai čia administracijos vadovai apsisprendė, kad jie yra keičiami“, - BNS sakė V.Martikonis.

„Vilniaus vandenų“ valdybos pirmininkas Darius Nedzinskas BNS teigė, kad jį tenkina nauji valdybos nariai.

„Viskas yra gerai. Yra trys savivaldybės atrankos komiteto pasiūlyti nariai, jei juos patvirtino stebėtojų taryba, viskas tvarkoje. Mes artimiausiu metu rinksimės į pirmą valdybos posėdį ir paskelbsime kvietimą potencialiems kandidatams į generalinio direktoriaus postą“, - BNS sakė D.Nedzinskas.

Pasak jo, naująjį įmonės generalinį direktorių ketinama pasirinkti iki gruodžio vidurio.

Rugsėjo viduryje valdyba iš įmonės vadovo pareigų atšaukė Valentiną Miltienį ir laikinuoju vadovu paskyrė bendrovės klientų aptarnavimo skyriaus vadovą Gintautą Maniušį. Nauja valdyba rinks nuolatinį generalinį direktorių.

„Vilniaus vandenų“ valdyboje taip pat dirba savivaldybės Teisės taikymo skyriaus vedėja Dovilė Veličkaitė, administracijos direktoriaus pavaduotoja Vylūnė Urbonienė ir Vilniaus rajono savivaldybės Vietinio ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojas Miroslavas Romanovskis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS