Daugiabučio gyventojai širsta: negalėdami rūkyti balkone kaimynai tai daro virtuvėse ir tualetuose | Diena.lt

DAUGIABUČIO GYVENTOJAI ŠIRSTA: NEGALĖDAMI RŪKYTI BALKONE KAIMYNAI TAI DARO VIRTUVĖSE IR TUALETUOSE

  • 30

Jau metus egzistuoja draudimas rūkyti balkonuose, jei bent vienam kaimynui trukdo cigaretės kvapas. Vis dėlto tenka pripažinti, kad situacija dabar net prastesnė, informuoja LNK.

Šeškinės daugiabučio, kuriame galioja draudimas rūkyti balkonuose, gyventojai išsakė nuomonę apie šį draudimą. Žmonės reaguoja skirtingai – vieni sako, kad rūko tiesiog kambariuose, o kiti šią taisyklę keikia.

Paklaustas, kur dabar žmonės rūko, daugiabučio gyventojas tarstelėjo: „Namuose. Virtuvėje rūkau, atidarau langus, taip pat eina pro balkoną“.

O ką žmogui padarysi, čia reikia, kad žmogus iš vidaus suprastų, kad geriau to nedaryti.

Pasiteiravus, ar kaimynai dėl tokio poelgio nepyksta, pašnekovas atsakė: „O ko jie pyks? Čia mano nuosavybė. Į durnus įstatymus aš, žinote, nekreipiu dėmesio“.

„O ką žmogui padarysi, čia reikia, kad žmogus iš vidaus suprastų, kad geriau to nedaryti“, – daugiabučio gyventojo poziciją komentavo moteris.

„O ar manote gerai, kad viso daugiabučio gyventojai dabar negali balkonuose rūkyti? Gal reikėjo tiesiog nepasirašyti tokio draudimo?“ – pašnekovės klausė žurnalistė.

„Sunku pasakyti, kaip čia geriau padaryti. Žmogus pripratęs visą gyvenimą... Ir dabar staigiai tu neik. Jam nėra kur dėtis“, – nuomone dalijosi moteris.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Paklausta, ar anksčiau rūkymas daugiabutyje gyventojams kėlė didelių problemų, moteris teigė: „Geriau būtų, kad išvis niekas nerūkytų... Bet čia jau reikalingas masinis auklėjimas“.

Mano gyvenimas nepasikeitė. Pas mane niekas nerūko, man netrukdo.

„Mano gyvenimas nepasikeitė. Pas mane niekas nerūko, man netrukdo, – pasirašytą draudimą komentavo kita pašnekovė. – Aš nesu labai kaprizinga. Jeigu kam reikia rūkyti, tai nuo to dūmo aš nenumirsiu. Bet dūmai neateina pas mane“.

„Nežinau, mes nerūkome ir viskas nelabai patinka, todėl, kad visada smirda ir daug šiukšlių“, – poziciją išsakė kita daugiabučio gyventoja.

Tiesa, draudimas rūkyti balkonuose, pašnekovės teigimu, neatnešė daug naudos, mat gyventojai dabar rūko kitose patalpose: „Tualetuose, namuose arba prie lango ir po to šiukšlės gatvėje. Ir mes nežinome, ką daryti“.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

poetas kazys

poetas kazys (ypatingas tuo, kad yra ypatingai nežinomas. Nieko baisaus,-saugumas išsiaiškins...) Buvau IT specialistas, bet, dar net sėkmingai manęs neišprievartavus skiepytis, (matyt nuo to spaudimo, ar idiotiškos propagandos) pradėjo čiuožti "stogas", netyčia, pradėjau kliedėti eilėmis: 1 posmas: Pasilypėjęs ant KUPROS, gabrys kažką ten trynė saujoj... Trynė, trynė ir pratrynė: langelį mums visiems -!! - į šikantį (žr.: Wikipedia) pasaulį... 2 posmas: "Pandemija" užpuolė mus - iššoko šėtonytė: pyrst, pyrst, ir dą kart pyrst (žr.: Wikipedia). Galvoja, kad mums visiems nuo to lengviau kvėpuoti!!! 3 posmas: Snarglys užsižaidė dėžėj, konserva šalia kažką veikė. -Ei, Snargly, kaip tik mums tokio reikia!

Juokdarys

Ko siekėt tą ir pasiekėt. Sveikas kūnas, bukas protelis. Tuoj legalizuos kanapių suktines, tada normaliai pajusit kvapelį iš butų. Nesipraustų, nevalytų namų dvokas, jums aromatas. O parūkantis žmogus balkone-tragedija. Silpnos smegenėlės kovoja patys su savimi.

Anonimas

jau geriau tegul ruko balkonuose nei koridoriuose visas namas pasmirsta tik tegul nemeto nuoruku
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS