Gera žinia atokesniems sostinės rajonams – tvarkomas Eišiškių plentas | Diena.lt

GERA ŽINIA ATOKESNIEMS SOSTINĖS RAJONAMS – TVARKOMAS EIŠIŠKIŲ PLENTAS

  • 1

Vilniuje rekonstruojama vieno kilometro Eišiškių plento atkarpa, antradienį pranešė sostinės savivaldybė.

Kaip teigiama pranešime, susisiekimo jungties su Pagiriais, Vaidotais ir Baltosios Vokės gyvenvietėmis bei pietiniu ir vakariniu aplinkkeliais rekonstrukcijai savivaldybė skyrė apie 200 tūkst. eurų.

Atkarpą nuo Metalo iki Geologų gatvės ketinama rekonstruoti iki birželio pabaigos. Žadama, kad daugiausia rekonstrukcijos darbų bus atliekama naktį, siekiant sudaryti kuo mažiau nepatogumų eismo dalyviams.

Ketinama atkarpoje pakloti naują asfalto dangą, sutvarkyti kelkraščius, įrengti modernų apšvietimą, sutvarkyti įvažiavimus į šalutines gatves, viešojo transporto stoteles, kiemus ir atnaujinti ženklinimą.

Anot Vilniaus vicemero Vytauto Mitalo, kasdien Eišiškių plentu pravažiuoja apie 30 tūkst. transporto priemonių, čia įsikūrę nemažai įvairių įmonių, plečiasi gyvenamųjų namų rajonai, todėl sutvarkyta gatvė pagerins eismo saugumą ir paskatins teritorijos plėtrą.

„Sutvarkyta gatve judėti bus patogiau ir saugiau visiems – tiek eismo dalyviams, tiek šalia įsikūrusiems gyventojams ir įmonių darbuotojams. Kasmet vis labiau atnaujinama infrastruktūra skatina šios perspektyvios sostinės teritorijos plėtrą“, – pranešime cituojamas V. Mitalas.

Kaip praneša savivaldybė, šiuo metu Vilniuje tvarkomos Karklėnų, Kaniaviškių, Kalviškių, Metalo, Gerosios Vilties, Šviesos, Žemaitės, Krivių, Sėlių, Šeimyniškių, Kalvarijų, Žalgirio, Lvovo, Baltosios Vokės, Žaliųjų Ežerų, Juodšilių ir kitos gatvės.

GALERIJA

  • Gera žinia atokesniems sostinės rajonams – tvarkomas Eišiškių  plentas
  • Gera žinia atokesniems sostinės rajonams – tvarkomas Eišiškių  plentas
  • Gera žinia atokesniems sostinės rajonams – tvarkomas Eišiškių  plentas
S. Žiūros / Savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Benas

Be reikalo metami pinigai kosmetiniam pataisymui. Prie tokio transporto srauto, tame tarpe ir sunkiojo, ten iš karto reikia daryti 4 eismo juostų gatvę ir vietos tam yra pakankamai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS