JAV „Unify Square“ Vilniuje atidaro operacijų centrą | Diena.lt

JAV „UNIFY SQUARE“ VILNIUJE ATIDARO OPERACIJŲ CENTRĄ

Verslo komunikacijos programinę įrangą kurianti ir diegianti JAV bendrovė „Unify Square“ ketvirtadienį paskelbė Vilniuje atidaranti naują operacijų centrą.

„Unify Square“ greta sostinėje jau veikiančio produktų vystymo padalinio, kuriame dirba 20 programuotojų, atidarys iki 80 specialistų sutalpinsiantį „PowerSuite“ operacijų centrą. Šis centras padės įmonei patenkinti didėjantį valdomų paslaugų poreikį tiek iš „Microsoft Teams“, tiek iš „Skype for Business“ naudotojų, nurodoma pranešime.

„Įkurdami savo antrąjį operacijų centrą Lietuvoje ir tuo pačiu aktyviai vykdydami veiklą Azijos ir Ramiojo vandenyno regione galėsime geriau patenkinti visame pasaulyje augančio klientų rato poreikius. Tikimės, kad kitais metais mūsų veiklos aprėptis padvigubės“, - pranešime cituojamas „Unify Square“ generalinis direktorius Johnas Case.

Nurodoma, kad nepaisant to, jog naujasis operacijų centras bus įkurtas Europoje, jis visą parą aptarnaus klientus visame pasaulyje kaip ir pirmasis Azijos ir Ramiojo vandenyno regione įsikūręs „Unify Square“ operacijų centras.

„Unify Square“ - dar viena technologijų bendrovė, nusprendusi didinti veiklos apimtį Lietuvoje nepraėjus nė vieneriems metams nuo veiklos pradžios. Tai liudija, kad Lietuvoje netrūksta talentingų darbuotojų, turinčių tarptautinėje aplinkoje vertinamą techninių ir socialinių įgūdžių derinį“, - pranešime teigia „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Mantas Katinas.

Anot ūkio ministro Virginijaus Sinkevičiaus, svarbu ne tik tai, kad Vilnius tampa viena iš dviejų vietų, kurioms patikėtos įmonės veiklai svarbios funkcijos, bet ir tai, kad plečiantis jų veiklos spektrui bus įdarbinama ir patyrusių programų sistemų inžinierių, ir jaunų informacinių technologijų (IT) profesionalų.

„Toks balansas naudingas darbo rinkai, nes patyrusių specialistų pasiūla yra labai apribota, o jauniems specialistams tai ne tik puiki galimybė tobulėti, bet ir daugelyje šalies IT bendrovių pritaikoma tarptautinio darbo patirtis“, - sako ūkio ministras V. Sinkevičius.

Pagrindinė bendrovės būstinė įsikūrusi Belvju mieste JAV, o kiti padaliniai yra Vokietijoje, Šveicarijoje, Jungtinėje Karalystėje, Australijoje, Indijoje. Šiuo metu tarp „Unify Square“ klientų yra tokios į „Fortune“ skelbiamą 500 stambiausių pasaulio kompanijų sąrašą įtrauktos bendrovės: „Unilever“, „Nestle“, „Microsoft“ ir „Shell“.

Pagrindinė „Unify Square“ siūloma programinė įranga „PowerSuite“ yra „Azure“ pagrindu veikiantis programinės įrangos paketas, leidžiantis analizuoti, pritaikyti ir veiksmingai naudoti komunikacijos įrankius „Microsoft Teams“ ir „Skype for Business“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS