Laisvalaikio klubas šunims – jau sostinėje | Diena.lt

LAISVALAIKIO KLUBAS ŠUNIMS – JAU SOSTINĖJE

„Res Canes“ klubas – šunų mokyklos projektas, skirtas sostinės šunų augintojams. Klubo nariais gali tapti diplomuoti Dresūros pradžiamokslio ir Šuniukų darželio absolventai arba visi norintys, sėkmingai išlaikę paklusnumo testą.

„Mes turime daugybę nuolatinių klientų, kurių šunys jau puikiai viską moka, tačiau jie vistiek lanko pamokas – žmonėms tai kokybiškas laiko praleidimas su augintiniu bendraminčių kolektyve. Čia jie ne tik mokosi, bet pertraukėlių metu bendrauja tarpusavyje, dalinasi patirtimi, įspūdžiais. Tekdavo prisigalvoti kaip įdomiau pravesti pamokas nuolatiniams klientams – ir mieste dirbom, ir per tunelius lindom, ir triukų mokėmės – taip po truputį ir kilo mintis įkurti RC klubą. Šalia labiau tradicinių dresūros grupių, siūlome išbandyti tokias naujoves kaip sportą su šunimis - Dogą, linksmybes bei šunišką proto mūšį. Ir visa tai – už vieną mėnesio kainą“, teigia trenerė bei elgsenos specialistė Agnė.

Už mėnesinį mokestį šuniui, nariai esą galės lankyti neribotą skaičių užsiėmimų – nuo dresūros pamokų iki žaidimų, ar net sporto. 

„RC klubą galėčiau palyginti nebent su sporto klubu, kur už mėnesinį mokestį nariai gali rinktis kuriose treniruotėse dalyvauti. Kiek užsiėmimų narys norės lankyti per mėnesį nebus ribojama, ribosime tik dalyvių skaičių treniruotėse, todėl reikės į norimas užsiregistruoti iš anksto. Planuojame asortimentą plėsti bei prireikus adaptuoti”, žada projekto vadovė bei  trenerė Vilma.

Projektas startuoja liepos 14 dieną, o į paklusnumo testą, kurį būtina išlaikyti, norint tapti nariu, registruotis galima jau dabar. Klubas skatina vilniečius priglausti benamiukus iš prieglaudų, ir, tęsdami senas tradicijas, pritaikysime nuolaidą dovanojimo sutartį pateikusiems asmenims bei jų keturkojams draugams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS